Inaktiv platsannons

Sommarjobb i Grängesberg

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar? Vi söker nu ca 100 medarbetare till sommaren! 

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Dit når vi med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och en stark passion för att skapa smakupplevelser. Här blir våra medarbetares insats i att producera och leverera produkter med hög kvalitet viktig för oss. Vårt löfte till oss själva, våra medarbetare och vår omvärld beskriver Spendrups kultur och attityd i två enkla ord: Välkommen in!

Våra jobb

Inom Spendrups har vi en rad olika avdelningar som fyller olika funktioner för att producera och lagerhålla våra produkter och se till att de kommer ut för leverans. Ett sommarjobb hos oss kan innebära att du är den som brygger vårt öl eller blandar vår läsk. Ett annat är som operatör på en av våra åtta produktionslinjer där vi tappar dryck på burk, petflaska och glasflaska eller som operatör på vår returcentral. Du kan även arbeta som truckförare och vara den som tar emot eller lastar ut gods för transport. För vissa avdelningar krävs mer erfaren av att köra truck än andra. Om du har truckkort, ange i din ansökan vilken erfarenhet du har av att köra truck.

Vissa tjänster har start redan i april/maj medan andra startar i juni. För att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år. Arbetstiden är 3-skift med rullande förmiddag-, natt- och eftermiddagsvecka. På vissa avdelningar förekommer även 2-skift.

Vem är du?

Som medarbetare hos oss är du engagerad och bidrar till att vi som ett team och företag når våra mål. Vi värdesätter att du är ordningsam, ansvarsfull och noggrann. Du tycker om att arbeta i högt tempo, alltid med kvalitén på arbetet som största prioritet. Vi ser gärna att du kan arbeta självständigt likväl som i grupp då samarbete är något vi värdesätter högt. Det är meriterande om du har en teknisk utbildning eller truckkort. Du ska kunna kommunicera på svenska.

Då vi på Spendrups värdesätter mångfald ser vi gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV och personliga brev där du beskriver dina kompetenser, och erfarenheter. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande under våren. Då vi rekryterar ett stort antal medarbetare till sommaren kommer rekryteringen att ta längre tid än normalt under våren vilket vi hoppas att våra kandidater har överseende med. Vi återkopplar till alla kandidater, oavsett besked, när vi är klara med rekryteringen.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Det avtal vi går under för denna tjänst är Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 31 mars 2020
Tillträdesdag: efter överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: visstidsanställning/heltid/skift
Placeringsort: Grängesberg

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grängesberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej