Inaktiv platsannons

Content & Campaign Coordinator i Stockholm

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Kommunikation är något av det viktigaste som finns, därför behöver vi nu till vår E-commerce-avdelning dig som älskar allt som har med ämnet att göra. Vi behöver förstärkning av dig som vill vara med och bidra till en stärkt kommunikativ närvaro på framförallt vår e-handelsplattform mot Restaurangkunder, men även för andra uppdrag inom främst copy och content i vår kommunikation med våra Restaurangkunder.

Din placering kommer vara på huvudkontoret och tjänsten ingår i en grupp på fem personer som arbetar med digital affärsutveckling för restaurangmarknaden. Teamet är organiserat i en kommersiell organisation som har resultatansvar för restaurangmarknaden och Systembolaget. Tillsammans är vi ett drygt hundratal medarbetare som arbetar med att ge god kundservice och utveckla framgångsrika affärer med restaurangkunder och Systembolaget. Som team kännetecknas vi av att vi är ambitiösa, affärsmässiga, prestigelösa och gillar att ha roligt på jobbet.

Dina viktigaste ansvarsområden:

  • försäljningsdivisionen Restaurangs kommunikatör med tyngdpunkt inom digitala plattformar
  • det viktigaste är att du är grym på copy, men du ska även kunna behärska färg och form
  • planera, strukturera samt driva arbetet med inspirerande content till e-handeln mot olika målgrupper
  • drivande i utveckling av kampanjarbete utifrån avdelningens intressen
  • ta fram skriftligt material för e-handeln (innehållssidor samt andra ytor), nyhetsbrev till både Restaurangkunder och Restauranggrossist, samt andra förekommande kanaler 
  • länk till både Spendrups kommunikations- och marknadsavdelning
  • Skriva produkttexter.

Utöver dina ordinarie ansvarsområden kan även följande förekomma:

  • montera och publicera innehållssidor i e-handeln 
  • ta fram grafiskt material till ytor i e-handeln eller till nyhetsbrev
  • vara delaktig i det utökade arbetet med mer riktade kunderbjudanden i e-handeln.

Kravprofil:

  • minst två års relevant eftergymnasial utbildning
  • erfarenhet av att jobba som copywriter eller motsvarande
  • erfarenhet av kampanjplanering eller motsvarande, meriterande är erfarenhet av Salesforce
  • mycket bekväm med att uttrycka dig med ord och bild i digitala medier
  • meriterande är kunskaper inom bildeditering, Google analytics, Excel samt av att redigera och publicera i CMS-verktyg (Sitecore ses som meriterande)
  • intresse för mat och dryck och/eller erfarenhet av restaurangbranschen är meriterande.

Personliga egenskaper: 

Du är självgående, noggrann, lyhörd och arbetar med resultatet i fokus. Du sätter ribban högt, är kvalitetsmedveten, har ett gott omdöme och lätt för att sätta dig in i kundens situation. Du tycker om att skapa en tydlig struktur på saker och drivs av att leverera kundvärde. Du har en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa kontakt med nya människor.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt och kopplar det till tjänsten. Vi kommer att gå igenom ansökningarna och boka in på intervjuer efter att ansökningstiden har gått ut.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kan omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 21 februari  
Tillträdesdag: Enl. överenskommelse  
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/Heltid  

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej