Inaktiv platsannons

Kalkylingenjör Skanska Direkt -Stockholm

Om tjänsten

 

Kalkylingenjör Skanska Direkt

Skanska Direkt är en egen region inom Skanska med verksamhet på flera orter i landet.Vi på Skanska Direkt utför projekt inom både AB och ABT som är lite mindre, till exempel om och tillbyggnad, hyresgästanpassningar och mindre nyproduktion. Allt med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Vi samarbetar med övriga Hus regioner inom Skanska gällande både kommersiella och bostadsprojekt.

Våra regioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Vi är i en expansiv fas och skulle gärna vilja att du följde med på denna resa!
Vi söker nu en Kalkylingenjör till vårt team i Stockholm.

Du har en viktig roll för våra projekt

Som Kalkylingenjör hos oss kommer du att ingå i ett team av medarbetare med olika typer av arbetsuppgifter. Tillsammans är er främsta uppgift är att stödja verksamhetens produktion med hela eller delar av anbuds- och kalkylarbeten.


Rollen innebär bland annat att du arbetar med att:


- Utifrån förfrågningsunderlag upprätta anbudskalkyler
- Bistå anbudsorganisationen med förfrågningar till underentreprenörer och leverantörer
- Tillsammans med Anbudsansvarig planera och projektleda anbudsarbetet
- Att tillsammans med Projektorganisationen undersöka alternativa metoder och material
- Skriva anbudsbrev, framtagande av tillhörande bilagor, ta fram underlag för slutgenomgångar och verka som stöd under förhandling

Du har arbetat med kalkyl eller har erfarenhet av byggproduktion

För att trivas i rollen som Kalkylingenjör krävs att du är en strukturerad och analytisk person med god social kompetens och bra kommunikativ förmåga. Du är självgående med eget driv, men förstår samtidigt vikten av att samarbeta och bygga starka relationer.

Vi söker dig som idag jobbar i en liknande roll eller kommer från produktionssidan och vill gå mot att jobba med kalkyl/anbud. Vi ser helst att du har minst 3 års erfarenhet från produktion och/eller kalkyl. Din utbildningsbakgrund är troligen byggteknisk eller motsvarande.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök senast 1 mars!

Ansök genom att bifoga ett CV och ett personligt brev.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)