Inaktiv platsannons

Ansvarstagande Underhållstekniker i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Ansvarstagande Underhållstekniker

SCA Ortvikens pappersbruk söker nu en Underhållstekniker till en av våra papperslinjer. Är du en driven och ansvarstagande person som gillar samarbete så kanske detta är något för dig!

Din nästa utmaning

Som Underhållstekniker ansvarar du för styrning, ledning och beredning av underhållsinsatserna inom avdelningen. Beredningen sker i samarbete med driften, underhållsplanerare och centralt underhåll. En annan mycket viktig uppgift är att riskinventera alla underhållsinsatser så att de kan utföras med största möjliga personsäkerhet.

Vem är du?

Arbetsuppgifterna innebär bland annat att du självständigt utför montage, tillverkning, reparationer och avhjälpande samt förebyggande underhållsarbete på mekanisk samt tillhörande utrustning inom ditt område. Du medverkar vid uppföljning och styrning av de strategiska underhållsplanerna och hanterar därtill underhållssystemet på avsett sätt.

I den här rollen behöver du ha en god planeringsförmåga och ett systematiskt arbetssätt samt god teknisk och processrelaterad kompetens, så att du kan leda felsökning och reparationer. I grunden har du en teknisk gymnasieutbildning.
Vi söker dig som har drivkraft att hela tiden utvecklas, både i din yrkeskompetens och som person. Du bidrar med din energi samt med din förmåga att prestigelöst dela med dig av kunskaper och erfarenheter. Arbetet ger dig goda möjligheter till såväl teknisk som personlig utveckling.


Du trivs i en ledande roll och har lätt för och tycker om att kommunicera och samarbeta med andra. Din förmåga att kommunicera i tal och skrift god.

Vad erbjuder vi dig?

SCA är en organisation som satsar på framtiden. Du erbjuds ett medarbetarskap i en organisation som fokuserar på säkerhet och utveckling och som tror att engagemang och vår samlade kompetens är det som bygger SCA. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)