Inaktiv platsannons

Säljare till snabbväxande startup - Ifoodbag.se i Sweden

Vår affärsidé är att erbjuda skräddarsydda, passiva kyllösningar till e-handel och distributörer av temperaturkänsliga produkter som en helt ny tjänst, ”Cold Chain as a Service”. Som säljare på ifoodbag kommer du att vara en nyckelspelare i laget som tar våra lösningar till marknaden och bygger vårt startup-bolag till ett framgångsrikt, internationellt företag.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta självständigt med att söka upp och bearbeta kunder, genomföra tester och pilotprojekt och inte minst, förhandla fram avtal och löpande sköta dessa kunder. Detta är nog inte ditt första jobb och du har troligen en universitetsutbildning bakom dig.

Du är praktisk och tekniskt intresserad och kan snabbt kunna sätta dig in i varje kunds situation. På ett förtroendefullt sätt kan du föreslå rätt lösningar på deras utmaningar inom kyllogistik. Dina dagar kommer att vara mycket varierade med både strategiska och praktiska uppgifter och det finns alla möjligheter att växa inom rollen. Om du trivs med en varierande vardag, stimuleras av att träffa nya människor och älskar att göra affärer tror vi att du är rätt person för tjänsten! Intervjuer hålls löpande.

Startdatum omgående eller enligt överenskommelse. För mer info se ifoodbag.se.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier