Inaktiv platsannons

Sektionschef till underhåll i Skärblacka

Om tjänsten

Nu finns möjligheten att bli en av fem sektionschefer på BillerudKorsnäs underhållsavdelning i Skärblacka och ansvara för sektionen driftservice (DS) Papper. Där kommer du att  få möjlighet att leda och utveckla verksamheten med hjälp av dina goda ledaregenskaper, din kompetens och genuina erfarenhet inom underhålls- och förbättringsarbete. 

Underhållsavdelningen, med sina fem sektionschefer, står inför en fas med ökat fokus på förbättringsarbete, vilket innebär att driva igenom förbättringar och förändringar i partnerskap med andra avdelningar inom verksamheten i Skärblacka.

Om tjänsten 
I rollen som sektionschef för DS Papper och som en del av underhållsavdelningens ledningsgrupp kommer du att leda och ansvara för arbetsprocesser, underhållsplanering och beredning, förbättringsarbeten, målsättning och uppföljning, kostnadsstyrning, personalutveckling samt frågor gällande säkerhet och miljö.

Sektionen består av 33 medarbetare, varav 7 är tjänstemän och 26 är kollektivanställda. Den kollektiva personalstyrkan är fördelad på tre gruppchefer som rapporterar till dig. Du har direkt personalansvar för gruppcheferna samt tre ingenjörer. Du rapporterar till avdelningschefen för underhåll.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som sektionschef för DS Papper ser vi att du har minst tre års erfarenhet som chef i en liknande verksamhet samt har en teknisk högskoleutbildning med relevant inriktning. Du har tekniska kunskaper och genuin erfarenhet inom drift-/service-/underhållsarbete.Meriterande är om du har bakgrund inom pappers- eller massaindustri alternativt annan tyngre processindustri. Du skriver och talar engelska och svenska flytande.

Personliga egenskaper
Tydlig kommunikation är en avgörande faktor i rollen då den innebär samarbete och kontakt med många olika avdelningar. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll, vilket gör att du ser helheten i verksamheten och ser vad som krävs för att realisera mål. Du är en naturlig ledare som har viljan och drivet att ställa krav men också har förmågan att se alla individer och hur de på bästa sätt kan utvecklas.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej