Inaktiv platsannons

1-2 Forskningsassistenter till Institutionen för Freds- och Konfliktforskning i Uppsala

Om tjänsten

Publicerad: 2020-02-14

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Institutionen för freds- och konfliktforskning grundades 1971 med syftet att bedriva forskning och erbjuda utbildning inom området fred- och konfliktstudier. Institutionen är idag en ung, dynamisk och internationell arbetsplats med ca 80 medarbetare och ca 300-400 studenter från hela världen. Mer om institutionens verksamhet finns på .

Institutionen söker nu efter 1-2 forskningsassistenter som ska arbeta inom de följande två projekten (tid fördelat 50/50):

Arbetsuppgifter: Förväntade arbetsuppgifter omfattar datainsamling, administrativ projekthantering, workshop assistans och diverse skrivuppgifter. Forskningsassistenterna kommer att rapportera till projektledarna och arbeta nära andra forskningsassistenter och forskare inom projekten. Övrig administration kan komma att ingå.

Kvalifikationskrav:

Önskvärt/meriterande i övrigt:

Ansökan: Var god inkludera några av dina textprover i din ansökan.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 1 juni 2020, eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 31 maj 2021 (12 månader).

Anställningens omfattning: 100%

Upplysningar om anställningen lämnas av: Espen Geelmuyden Rød; espen.g.roed@pcr.uu.se. 

Välkommen med din ansökan senast den 6 mars 2020, UFV-PA 2020/312.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej