Inaktiv platsannons

Stora Coop Storlien - Säljare i Storlien Storlien

Om tjänsten

Coop i Storlien ligger i västra Jämtland, vid Norska gränsen mot Meråker och Trondheim där gränshandeln är som hetast. Varje dag kommer bussar med norrmän för att storhandla dagligvaror, drycker och tobaksvaror.


Vi söker säljare till vår nya butik som öppnar i april 2020 i Storliens nya handelscentrum!

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus.Vi söker dig med känsla för mat och försäljning, gärna med erfarenhet av kundservice! Gillar du ett fartfyllt arbete med utmaningar? Vill du bli en i vårt lag på Stora Coop i Storlien?

I din roll som säljare ansvarar du för att kunderna möts av en välskött och fräsch butik med gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi säljer med lönsamhet. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa glädje hos våra kunder.

Som säljare arbetar du i med alla förekommande arbetsuppgifter i butiken. Har du fallenhet för service? Meriterande är erfarenhet av branschen och varukunskap. Vi tror att du som passar för tjänsten har fyllt 18 år och har minst en påbörjad gymnasieutbildning. Du ska behärska svenska språket. Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Storlien Storlien
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb