Inaktiv platsannons

Erfaren produktjurist i Sundbyberg

Om tjänsten

Group Legal söker nu en erfaren jurist med driv att utveckla bankens produkter och processer särskilt inom de centrala bankprodukterna.

Om jobbet

I rollen som produktjurist på Group Legal Products kommer du tillsammans med avdelningens övriga jurister att arbeta nära andra enheter i banken och inom Swedbankkoncernen, framförallt med frågor som rör produktområdena Betala, Kort, samt IT/inköp.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:

  • stötta produktorganisationen inom Daily Banking, Swish, BankID mm
  • delta i utformning av produkter och tjänster
  • upprätta och uppdatera produktvillkor
  • upprätta och förhandla avtal med externa leverantörer och partners
  • delta i projektarbete
  • analys och implementering av nya lagar och regler

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi arbetar i en öppen och flexibel miljö på bankens huvudkontor i Sundbyberg.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

För att lyckas i rollen behöver du vara ansvarstagande, strukturerad, kunna prioritera och hantera uppgifter under tidspress i en komplex organisation. Du är prestigelös, noggrann, serviceinriktad, har lätt för att samarbeta, har en god analytisk förmåga samt kan arbeta självständigt med en förmåga att kommunicera juridiska frågeställningar på ett pedagogiskt sätt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska.

Du ska ha en svensk jur. kand. examen. Vidare ser vi att du har flera års arbetslivserfarenhet från kvalificerat juridiskt arbete. Erfarenhet från bank eller finansbranschen är särskilt meriterande.

Varför jobba hos oss?

Som jurister jobbar vi brett över banken och som en del av vårt team kommer du att få ett stort kontaktnät och inblick i många olika verksamheter i banken. Inom juridik har vi engagerade medarbetare och ett öppet klimat.

Vi tror på självledarskap där du hittar utmaningar som inspirerar dig och vi står bakom och stöttar. Över tid finns det goda möjligheter till karriärutveckling inom Group Legal, men även inom andra delar av banken som compliance eller risk.

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundbyberg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundbyberg | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)