Inaktiv platsannons

HR Business Partner i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

HR Business Partner

Är du en erfaren HR-partner med utvecklingsfokus? Står du för nyfikenhet med ett genuint intresse för människor och affärer? Då kanske du är vår nya HR Business Partner till SCA Sourcing & Logistics. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Vi ansvarar för SCA:s samlade inköps- och logistikverksamhet, två avgörande områden för att SCA ska nå sina affärsmål. Inköpsverksamheten samlar strategiskt och operativt inköp för hela bolaget och logistikverksamheten ansvarar för alla sjö- och landtransporter av våra produkter till kunder i Europa och resten av världen. Våra närmare 350 medarbetare finns både i Sverige och utomlands.

Hälso- och säkerhetsfrågor är viktiga hos oss och du kommer bidra i dessa med din kompetens inom inom arbetsmiljöområdet. Du bildar tillsammans med HR-chefen det team som säkerställer HR-processerna inom verksamheten. HR:s uppdrag är att arbeta efter de processer som finns inom området och bidra till att verksamhetens mål uppnås samt att våra medarbetare trivs och når upp till sin fulla potential. Din uppgift blir att bidra till detta genom både operativt och administrativt HR-arbete, där vi fungerar som ett verksamhetsnära HR-stöd för våra chefer och medarbetare.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande, vi arbetar bland annat med personalsociala frågor, arbetsrätt, rehabilitering, rekrytering och stötta verksamheten med nyckeltal och statistik.


Placeringsorten är Sundsvall, men resor ingår i tjänsten.

Vem är du?

Du har bred erfarenhet inom HR området, ser helheten samt är trygg i din kompetens. Du har en analytisk och strategisk förmåga och du kan på ett tydligt sätt koppla HR-arbetet till affärsmålen.

Vidare är du en mycket god kommunikatör som kan bygga förtroende i hela organisationen. Du behärskar svenska och engelska obehindrat. Du sätter stort värde vid delaktighet och samverkan och du samarbetar lätt med både chefer och medarbetare. Du är prestigelös och har hög integritet.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom HR-området eller har motsvarande kompetens och du har några års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Har du tidigare erfarenhet av kollektivavtal inom något arbetarförbund (LO) är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid rekryteringen. Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCA:s kärnvärden: Ansvar, Respekt och Högklassighet.

Vad erbjuder vi dig?

SCA är en organisation som satsar på framtiden. Du erbjuds ett medarbetarskap i en organisation som fokuserar på säkerhet och utveckling och som tror att engagemang och vår samlade kompetens är det som bygger SCA. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)