Inaktiv platsannons

Kundservicemedarbetare Timanställning till Nordea Sundsvall

Om tjänsten

”Det är jätteroligt att jobba på Kundservice. Vi har alltid en vänlig ton och en kultur av hjälpsamhet. Banken och arbetet är i ständig förändring, vi arbetar hela tiden med nya tjänster och produkter. Om du vill arbeta nära kunder och tycker om att hjälpa människor så är detta en perfekt arbetsplats för dig!”– Ludvig, Service Agent  

Kom och bli vår kollega! Nordea Kundservice i Sundvall söker nu fler kollegor för timanställning. Vi erbjuder dig en kundnära roll i ett team där vi hjälper varandra nå framgång.

I tjänsten som Kundservicemedarbetare och Service Agent, möter du Nordeas kunder via telefon och är ofta kundens första kontakt. Du spelar därmed en viktig roll i att underlätta vardagen och skapa en positiv upplevelse för kunden.

Om tjänsten

I rollen möter du våra kunder via telefon. Du är ofta kundens första kontakt och spelar därmed en viktig roll i att underlätta vardagen och skapa en bra upplevelse för kunden. Du ger förstklassig service, tips och råd kring bankens tjänster, produkter och kanaler, där du hittar de lösningar som varje enskild kund har mest nytta av.  

Du får kontinuerligt ta till dig nya arbetssätt, uppgifter samt lösningar och produkter, vilket innebär att du hela tiden utvecklas och håller dig uppdaterad på nyheter i banken.

Vad ska du göra?

  • Tillsammans med dina kollegor ansvara för att skapa hög tillgänglighet, tillit och kundnöjdhet, med fokus på att lösa kundens ärende direkt.  
  • Arbeta aktivt med att skapa goda kundrelationer, där du informerar och inspirerar kunderna till att använda alla våra kanaler.  
  • Proaktivt fokusera på att hitta servicemöjligheter i kundsamtalet.  

Som ny får du den utbildning i samband med start som krävs för att du ska få de bästa förutsättningarna att ge kvalificerad rådgivning till våra kunder.  

Tjänsten är placerad på Nordeas Kundserviceenhet i Sundsvall. I rollen arbetar du på ett varierat schema med möjlighet att själv påverka dina arbetstider. Då vi finns till för våra kunder dygnet runt är passen fördelade på dagtid, kvällstid samt helger.

Vem du är

Vi söker dig som har ett genuint intresse för service och för kunden.   

Du:  

  • Har en naturlig fallenhet för att etablera kontakt med både kunder och kollegor.  
  • Kan sätta dig in i kundens situation och på ett skickligt sätt koppla samman kundens behov med våra produkter och tjänster.  
  • Arbetar aktivt med att utveckla dina egna kompetenser och dela kunskap med kollegor.  
  • Tar lätt till dig nya digitala lösningar som du använder i mötet med kunden.  
  • Har en gymnasieexamen och goda kunskaper i såväl engelska som svenska - både i tal och i skrift.  

Låter det här som dig? Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Nästa steg

Välkommen med din ansökan senast 1 mars 2020. I samband med anställning genomför vi en komplett bakgrundskontroll. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta  

För facklig information, kontakta Finansförbundet på  eller SACO på  

Vi tror att mångfald bidrar till att våra team uppnår bättre resultat. Därför strävar vi efter att skapa team med en mix av profiler med olika kön, i olika åldrar och med olika bakgrund och erfarenheter.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)