Inaktiv platsannons

Administratör med kunskaper i marknadskommunikation i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Administratör med kunskaper i marknadskommunikation

Sökes till Malmö

Utform har funnits i snart 30 år och är en del av Peabkoncernen. I tätt samarbete med våra kunder designar, utvecklar och producerar vi träprodukter för utomhusaktiviteter. I vårt sortiment finns bl.a. lekplatser, träningsredskap och grillarrangemang.

Skulle du beskriva dig som en driven administratör med öga för text och bild och som trivs i en bred roll med varierande arbetsuppgifter? Motiveras du av att arbeta i ett litet team där du får stor inblick i verksamheten och möjlighet att påverka ditt arbete och utveckla ditt ansvarsområde? Då kan detta vara en roll för dig!

Vi är en liten verksamhet men med stödet från en stor koncern. Vi växer och expanderar genom att bredda och utveckla vårt sortiment och kundbas och därför söker vi nu dig som vill vara med på vår spännande resa framåt!

Om tjänsten

Rollen som administratör är en spännande tjänst där du kommer att arbeta självständigt med olika administrativa uppgifter så som order- och lagerhantering, fakturering, kontakt med leverantörer och kunder samt andra allmänna administrativa uppgifter. Därutöver är viktig del av rollen arbete med marknadskommunikation vilket bl a innebär uppdatering och utveckling av vår hemsida, sociala medier och produktblad etc.

Kort sagt är detta ett omväxlande och roligt arbete för dig som tycker om att vara inblandad i lite allt möjligt och som mår bra av att ha såväl överblick som ett stort eget ansvar.

Vi är ett litet team med stark samarbetsanda och för oss är det en självklarhet att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet.

Tjänsten är på deltid 75% med arbetstid måndag-fredag 8-15

Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av administrativt arbete och det är meriterande om du har någon form av erfarenhet från försäljning och /eller marknadsföring. Då du kommer att arbeta med marknadskommunikation och därigenom spegla företagets ansikte utåt är det viktigt att du är en duktig kommunikatör med god förmåga att uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift. Du kan skriva texter och formulera dig på ett professionellt sätt och vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat med hemsidor. Du behärskar Office paketet och det är meriterande om du även arbetat med Photoshop, InDesign och Epi server. Då vi samarbetar med en utländsk leverantör behöver du ha kunskaper i engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann och systematisk. Du är van att arbeta självständigt och proaktivt och bidrar till teamets framgång genom kreativ och god initiativ- och samarbetsförmåga. Dina tidigare kollegor beskriver dig som en flexibel och hjälpsam person som inte räds att hjälpa till där det behövs.

Vår verksamhet främjar friluftsliv, rekreation och utomhusaktiviteter och det vore roligt om du delar detta intresse med oss.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-03-08

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)