Inaktiv platsannons

Stylist / Sales Advisor i Sweden

Har du någonsin drömt om att få hjälpa Angelica Blick välja en brudklänning för en omslagfotografering? Eller att styla Thomas Sekelius för Gaygalan? Eller vill du hjälpa kvinnor att känna sig självsäkra när de ska välja klädsel för viktiga event? Brinner du för hållbart mode, cirkulär ekonomi och vill känna att du gör skillnad? Eller älskar du kanske den där känslan när du har skapat en riktig WOW-upplevelse för kunden? Då kan du vara rätt person för att jobba som stylist hos oss!

Om tjänsten

The WOW Closet är en uthyrningstjänst där man kan både hyra och hyra ut märkesklänningar. Sedan företaget grundades i maj 2018 har vi stylat flera tusen personer inför hundratals olika fester och event. Vi har skapat en tjänst som kunderna älskar, vilket gör att de gärna kommer tillbaka och rekommenderar oss till andra. I och med att vi är ett ungt och snabbväxande företag kommer du vara en del av teamet som driver företaget framåt.


Det här får du jobba med som stylist hos oss:

  1. Du får jobba med den största och mest unika garderoben i Sverige. Vi har över 500 klänningar från över 100 designermärken såsom By Malina, Ida Sjöstedt, Self-Portrait och många andra. Allt går att hyra.

  2. Framför allt kommer du att lära dig att styla kvinnor med olika kroppstyper, storlekar och preferenser. Du kommer att bli en guru på klädkoder och kommer att ha koll på alla middagar på slottet.

  3. Du kommer att få styla riktigt spännande kvinnor till riktigt spännande event såsom Nobelfesten, Ellegalan och Guldbaggen.

  4. Du kommer att få hjälpa oss vid olika typer av fotograferingar och lära känna många olika personer inom fest och bröllopsbranschen.

  5. Vi är en start-up och du kommer att få jobba riktigt nära grundarna. Detta är ett fantastiskt tillfälle att få lära sig mer om hur det är att starta och driva eget.

 

Det här önskar vi att du redan kan:

  1. Du har erfarenhet av att jobba som säljare på till exempel en modekedja, alternativt har du jobbat i en annan miljö där du dagligen hade kontakt med många kunder och fick jobba i hög takt.

  2. Du har stort intresse för kläder, märken, tyger, stil och mode.

  3. Du är en mästare på att planera, prioritera och jobba i högt tempo.

  4. Du lär dig fort, du är självgående, du kan ta beslut och lösa problem.

  5. Du pratar både svenska och engelska obehidrat.

  6. Du har datorvana, kan jobba med Google Drive, Excel och övriga datorprogram.

  7. Du har ett öga för detaljer och gillar ordning och reda.

 

Dessutom hoppas vi att du känner igen dig i våra värderingar:

  1. Vi vill skapa en service med en WOW-känsla. WOW är ett ledord för oss och handlar lika mycket om våra kunders upplevelser som om vår egen utveckling och insatser.

  2. Hållbarhet. Du har redat insett att fast fashion inte är ett hållbart utvecklingsalternativ och att vi måste förändra vårt shoppingbeteende om vi ska överleva. Du har ett stort intresse för moderna second-hand alternativ och vill vara en del av förändringen.

  3. Du har ett stort intresse för mode och stil. Tror du att vi testar alla våra klänningar när ingen tittar? Det är klart att vi gör. Vi älskar det vi jobbar med och har passion för klänningar, märken, tyger och kvalité.

  4. Du vill utvecklas i din roll och lära dig nya saker hela tiden. Vi är ett ungt och växande företag och det finns alltid hundratals saker som kan göras och förbättras. Du är redo att växa tillsammans med företaget.

  5. Ansvarstagande. Du kommer i tid, du levererar det du lovar och lovar inte det du inte kan leverera.

  6. Du är en lagspelare och är van med att jobba i ett team. Det betyder att du värdesätter öppen kommunikation, rycker in när det behövs men kan också be om hjälp om du känner att du behöver det. Du ska kunna lita på oss och vi ska kunna lita på dig helt enkelt!


Detta är en tjänst på ungefär 15 timmar per vecka med möjlighet att jobba upp till halvtid under sommaren. Vi är flexibla med timmarna och vi söker någon som vill ha ett flexibelt arbetsschema.

Känner du igen dig i vår annons? Sök med ditt CV och ditt personliga brev där du berättar varför du tror att du är just den vi söker. Skriva gärna även din MBTI profil i ditt personliga brev: https://www.16personalities.com/free-personality-test

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Traineeship
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb | Traineeship | Universitet/Högskolestudier