Inaktiv platsannons

Kartläggning av aktörer inför Uppsala Health Summit

Om tjänsten

Publicerad: 2020-02-17

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Uppsala Health Summit är en internationell, årligt återkommande mötesplats för beslutsfattande, åsikter bild och experter för samtal om hur vi kan använda kunskap från forskning och innovatörer för bättre hälsa och bättre vård. Samtliga delegater är personligt inbjudna personer från industri, politik, akademi, vård och civilsamhället, och kommer från olika delar av världen. Tema för mötet i oktober 2020 är ” Hantera antimikrobiell motstånd genom beteendeförändring ”.

Målet med Uppsala hälsotoppmöte 2020 är att stödja det arbete som är skarpt på globala och nationella nivåer för att hantera antimikrobiell motstånd med ett fokus på att förbättra kunskap och föränderliga beteenden. I workshops och plenarsessioner kommer vi att identifiera befintliga skalbara, evidensbaserade lösningar och diskutera hinder för implementering. Vad kan vi lära oss av andra områden och använda vi förnya meddelandena för olika målgrupper?

Du hittar mer information om Uppsala Health Summit på

Vi söker nu en person som under en begränsad tid kan assistera oss med att kartlägga nyckelaktörer, på organisationer och personnivå, att bjuda in till 2020 års möte.

Kartläggning av nyckelaktörer inför Uppsala hälsotoppmöte 2020 ska inriktas på organisationer och andra som är en ledande position inom sin organisation, och visst inflytande på antimikrobiella motstånd, inom sitt verksamhetsområde eller på politiska, nationella och / eller internationella.

Arbetet ska utmynna i en aktuell lista över nyckelaktörer, organisationer och nyckelpersoner inom dessa organisationer, med rätt kontaktuppgifter. Under arbetet kommer du att få stöd från och rapporter till Uppsala Health Summits projektledning.

Det här är ett deltidsjobb som till stor del kan utföras från hemmet vid tider som passar dig, men du måste naturligtvis kunna ta kontakt med människor när de är tillgängliga. Med tanke på att vi arbetar med kontakter i alla delar av världen, betyder det att du ibland kan behöva arbeta på udda tider.

Du som söker ska ha ett intresse för hälsopolitiska frågor, och gärna ha intresse och viss inblick i just årets ämne, antimikrobiell resistens och/eller global hälsa.

För att söka det här jobbet ska du

Önskvärt/meriterande i övrigt: Vi tror att du har erfarenhet av studier på avancerad nivå inom Global Health, Public Health, Caring Sciences, Pharmaceutical Development, Political Sciences, Education or Anthropology, eller annat som arbetsgivaren finner likvärdigt.

Vi ser gärna att du som söker är student vid Uppsala universitet eller SLU.

Lön: 130 kronor / timme.

Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: intermittent anställning tom 2020-04-01 eller enligt överenskommelse.

Anställningens sambandning: Deltid. Enligt överenskommelse, totalt max 60 timmar, utspritt över perioder.

Upplysningar om anställningen lämnas av kerstin.stewart@uadm.uu.se, 018-70-4250138.

Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2020 .

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej