Inaktiv platsannons

Gruppchef i Gävle

Om tjänsten

Vill du vara en del av att utveckla vår Teknik organisation?

Vi bygger nu upp vår driftsäkerhet och har stort fokus på att förbättra vår arbetsmiljö inom Processnäraunderhåll. Vi söker dig som vill utvecklas i en roll som gruppchef för vårt förebyggande underhåll med inriktning på tillståndskontroll och smörjning.

Om tjänsten

Rollen innbär att du kommer att leda en arbetsgrupp med FU tekniker på hela fabriken i Gävle. Största fokus kommer att vara att bygga upp vår driftsäkerhet genom att utföra kvalitetsarbeten i rätt tid till rätt kostnad och frigöra tid för förbättrande underhåll. Allt detta med högsta säkerhetstänk. Till din hjälp har du en FU-ingenjör som bereder och schemalägger jobben samt säkerställer att jobben blir utförda, även fungera som din hjälp i vårt arbete med uppbyggnaden av vår driftsäkerhet. Du kommer att vara en viktig person i vårt förbättringsarbete, MPS, som vi använder för att skapa en säker och stabil produktion.

Du kommer att ingå i Processnäraunderhålls ledningsgrupp och rapportera direkt till sektionchefen. Tillsammans med ledningsgruppen för processnäraunderhåll kommer du vara med och påverka utvecklingen av hela sektionen av processnäraunderhålls medarbetare. Målstyrning och systematiskt förbättrande arbete är grunden i vår verksamhet. Arbetsglädje och lagarbete är vad som kommer att göra oss framgångsrika.

Kvalifikationer

Relevant utbildning och erfarenhet inom det tekniska området samt erfarenhet av ledarskap i någon av dess olika former. För att lyckas i rollen är det viktigt med kunskap och intresse för tillståndskontroll och smörjning. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen krävs att du har förmåga att ta initiativ och genomför de beslut som krävs för att nå resultat och uppsatta mål. Som ledare trivs med att ha en aktiv närvaro i gruppen och har ett intresse för hur medarbetarna löser sina arbetsuppgifter. Rollen förutsätter en god samarbetsförmåga och ett strategiskt tänkande. Du är därmed lyhörd och möter dina kollegor och intressenter respektfullt, prestigelöst och kommunikativt.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej