Inaktiv platsannons

Strategisk Inköpare i Frövi

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och driva ständiga förbättringar?

BillerudKorsnäs koncerngemensamma inköpsfunktion ansvarar för att på både kort och lång sikt säkerställa kostnadseffektiv och hållbar försörjning av råmaterial, utrustning, material och tjänster. Målet är lägre kostnader genom kontinuerliga förbättringar, standardisering, samverkan samt leverantörsutveckling. Vi söker nu en Strategisk Inköpare med placering i första hand i Frövi eller i Skärblacka men för rätt kandidat kan även Gruvön, Karlsborg eller Gävle vara aktuellt. Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i internationell miljö. Där du kommer att få en nyckelroll när det gäller att bidra till utvecklingen av vår inköpsverksamhet.

Vi uppskattar interna sökande så om du har det rätta drivet och affärsmässigheten så har vi verktygen att utbilda dig inom ovan inköpsspecifika kvalifikationer.

Om tjänsten

Du kommer för koncernen leda och vara ansvarig för ett eller flera kategoriteam inom underhållsrelaterade tjänster och entreprenörer. Detta innebär att bl.a. utarbeta strategier, driva kontinuerligt förbättringsarbete, utveckla affärer, genomföra förhandlingar samt upprätta och implementera kostnadseffektiva ramavtal. Arbetet som Strategisk inköpare innebär nära samarbete med de avdelningar inom BillerudKorsnäs som rör dina ansvarsområden och är en position som kräver driv, ihärdighet, trovärdighet och beslutsamhet i att nå de mål som sätts och ska uppnås.

Kvalifikationer

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-13, urval kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Buvik (Manager Strategic Purchasing Maintenance) på ase.buvik@billerudkorsnas.com eller 0702823383.

För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Magnus Ekberg på telefonnummer +46855333556 eller magnus.ekberg@billerudkorsnas.com

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej