Inaktiv platsannons

Projektingenjör Nya vårdbyggnaden - Malmö

Om tjänsten

 


Vill du vara delaktig i ett av Skånes största projekt? 

Vi söker projektingenjör till Nya vårdbyggnaden Malmö.

 

 

Är du en ansvarsfull och organiserad person som drivs av möjligheten att få jobba med de bästa i branschen och att vara en viktig medlem i teamet? Då är jobbet något för dig.

 

På uppdrag av Region Skåne bygger Skanska nu den nya vårdbyggnaden på cirka 108 000 kvadratmeter. Projektet är en utförande entreprenad som genomförs i samverkan och projektet karaktäriserats av stort engagemang av alla parter – något som är extra viktigt i ett stort och komplext projekt som detta.
 
Vad går jobbet som projektingenjör ut på?
 
Som Projektingenjör på Nya vårdbyggnaden Malmö kommer du bland annat att jobba med ekonomistyrning och uppföljning, hantera kontrakt- och avtalsfrågor samt följa upp kvalitetsdokumentation av våra underentreprenörer och övriga leverantörer. I rollen ingår även att vara delaktig i inköpsprocessen och beredning av inköp. Du kommer att ha ett nära samarbete med projektchef, produktionschef och blockchef samt med projektets övriga specialister inom kvalitet, digitalisering och miljö.
 
Detta är en spännande möjlighet att få vara med i ett unikt projekt. Du får genom projektet chans att lära känna Skanska för att sedan ta dig an nya utmaningar inom organisationen.
 
Du skapar goda förutsättningar för ett lyckat projekt
 
Det här jobbet passar dig som framför allt är strukturerad, relationsskapande och noggrann i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du är målinriktad, nyfiken och har en vilja att utvecklas. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är betydelsefullt för framgångsrika projekt.
 
Du har en relevant byggteknisk utbildning samt några års erfarenhet av att arbeta som projektingenjör/entreprenadingenjör inom byggsektorn.
 
Ansök idag eller senast 1 mars 2020
 
Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev.
 Har du några frågor? Kontakta rekryterande chef Amanda Glave, 010-448 81 80. Alternativt Jenny-Li Sjunnesson, rekryteringsspecialist, 010-448 33 66.

Nyfiken och vill veta mer om projektet och dina framtida kollegor?

Titta gärna in här Eller här

Glöm inte att följa oss på Instagram: skanska_nyavårdbyggnadenmalmo

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag, möjlighet till förstärkt föräldrapenning samt volontärarbete på arbetstid. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Additional Information
Statements

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)