Inaktiv platsannons

Underhållsledare till produktionsunderhåll i Oskarshamn

Om tjänsten

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Till Scania Industrial Maintenance i Oskarshamn söker vi nu en Underhållsledare till produktionsunderhåll på monteringen.

 

Vi erbjuder ett varierande arbete som kräver allt från akuta dagliga beslut till strategiska val för att som grupp och individ utvecklas på längre sikt.

Här arbetar vi för att nå den krävda tillgängligheten på vår produktionsutrustning. Detta lagarbete bedrivs tvärfunktionellt med våra kunder och deras stödfunktioner men även internt där vi kontinuerligt arbetar med att förbättra och utveckla våra arbetssätt och metoder. Tjänsten innebär ett nära samarbete och med våra kunder varför det är viktigt att kunna skapa relationer och teamkänsla. Låter detta som något för dig så är du välkommen att söka tjänsten.

 Du har:

  • En godkänd gymnasieutbildning
  • Ett antal års arbetslivserfarenhet ifrån industrin inom underhåll och/eller produktion.
  • Erfarenhet av rollen som chef
  • Erfarenhet av kundservice i någon form är meriterande.
  • Goda datorkunskaper
  • För uppdraget är relevant högskoleutbildning meriterande

Du behärskar svenska i tal och skrift och engelska i tal.

Som person är du en ledare som har drivkraft att tillsammans med ditt team uppnå goda resultat. Du ser till helheten och förstår hur du kan omvandla verksamhetens behov till konkreta mål och aktiviteter samt att följa upp dem för att se att vi når önskad effekt. Du är en god ledare med förmåga att engagera dina medarbetare och få dem att trivas och arbeta mot samma mål. Du är prestigelös, flexibel och har ansvarskänsla och integritet. Tvärfunktionellt samarbete liksom att bygga och underhålla relationer är självklart för dig.

Tjänsten innebär skiftarbete.

 

Vill du veta mer, kontakta gärna:
Mats Erlandsson, Underhållschef, 0491 765 428
Jerker Viberg, HR Business Partner, 0491-765 118,

 

Låter detta intressant?
Välkommen att ansöka med bifogat personligt brev och CV senast 20 mars. Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden.

  

About the job
  • Title: Underhållsledare till produktionsunderhåll
  • Business area: Maintenance
  • Country: Sweden
  • City: Oskarshamn
  • Last application date: 2020-03-20
  • Job Id: 20200554
About Scania
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Oskarshamn
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej