Inaktiv platsannons

Inköpare i Solna

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Inköpare

Sökes till Solna

Region Bygg Stockholm söker nu en inköpare vars huvudsakliga uppgift kommer vara att ansvara för upphandlingar av varor och tjänster till olika byggprojekt inom vår region. Du kommer anställas i en arbetschefsgrupp och ingå i en  inköpsorganisation som idag består av 35 personer som arbetar med inköp i Stockholmsregionerna.

Region Bygg Stockholm är idag fördelad på sex arbetschefsgrupper som är verksamma i Stockholm med kranskommuner med kontor i Solna och Södertälje. Vår verksamhet präglas av mångsidighet och bredd.

Tjänsten 

I rollen som inköpare stöttar du våra arbetschefsgrupper genom hela anbudsprocessen, från upphandling till färdigställande av projektet.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Genomföra leverantörsbedömningar och anbudsutvärderingar
  • Ansvara för förhandlingar och avtalsskrivningar
  • Upprätta inköps- och leveransplan
  • Skapa och arbeta mot inköpsbudget
  • Informera projektorganisation om våra ram-avtal och andra inköpsrelaterade frågor
  • Var behjälplig i kontraktsfrågor under produktionstid
  • Uppföljningar och analyser av hur de olika upphandlingarna påverkat projektet 

Vem är du

Vi söker dig som jobbar alt. har jobbat inom byggbranschen. Du har tekniska kunskaper och förståelse för byggprocessen och erfarenhet av en renodlad inköparroll eller som t.ex. entreprenadingenjör eller likvärdigt. Vi ser gärna att du har en inköpsutbildning och en eftergymnasial utbildning t.ex. att du är civil- eller högskoleingenjör.

I denna position är det viktigt att du är drivande och har affären i fokus. Du har en stark genomförandeförmåga och motiveras av att utveckla affärsrelationer med entreprenörer och leverantörer. Du har också förhandlingsvana, stark kommunikationsförmåga och hög integritet. Vi ser dig som en självständig individ men också en som tycker om att dela med sig av sina kunskaper och utveckla sina medarbetare. Självklart är etik och moral några av våra ledord. 

Du behärskar god svenska i tal och i skrift. Då det förekommer resor till våra byggprojekt i regionen är körkort B ett krav.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-03-21

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)