Inaktiv platsannons

El- och automationschef i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

El- och automationschef

Vi satsar på framtiden- vill du vara med när vi tar nästa steg? Är du intresserad av digitalisering och hur ny teknik kan utveckla verksamheten och människorna i den – då är detta din nya utmaning! Vi söker nu en el- och automationschef med sinne för strategi och kompetensförsörjning. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Arbetet innebär att driva el och automationsavdelningen för SCA Underhåll mot en ny vision med de uppsatta målen i fokus. Avdelningen har kompetens inom el, automation, styrsystem och elkraft.

Eftersom teknikutvecklingen går fort framåt kommer stor del av ditt fokus ligga på att omvärldsbevaka möjligheter till effektiviseringar med hjälp av digitala verktyg. Du kommer att arbeta med skiftet av den nya tekniken som finns på marknaden vs den teknik vi har på plats i våra verksamheter idag. Detta innebär också ett stort arbete där du får en viktig roll när det gäller kompetensförsörjning inom el och automation, både för SCA Underhåll men även för SCAs övriga enheter.

Du kommer att fokusera mycket på förändringsarbete samt att utveckla verksamheten mot de uppsatta målen. Du coachar cheferna i dina underliggande avdelningar och har fullt resultatansvar för din avdelning.

Vidare ansvarar du för god kommunikation med dina olika intressenter och säkerställer därigenom kundnöjdheten. Du kommer att fokusera och prioritera för att skapa förflyttning i organisationen.

Du ingår i SCA Underhålls ledningsgrupp och rapporterar till Chef för underhåll.

SCA Underhåll är en underhållsverksamhet med fokus på att leverera högsta driftsäkerhet för SCAs verksamheter. Våra största interna kunder är Ortviken pappersbruk, Östrands massafabrik och Tunadals sågverk. Vi leder investeringsprojekt för SCAs framtid och är en flexibel organisation som bidrar med hög kompetens och service för SCAs enheter.

Vem är du?

I din roll som ledare är du van att driva förändring och i ditt sätt att vara har du förmågan att utveckla individer samt grupper. Som person är du kommunikativ, får saker att hända och har lätt för att få med dig andra. Du har sinne för och är intresserad av nya arbetssätt samt lösningar när det gäller att behålla kompetens, utveckla kompetens samt att rekrytera kompetens.

Utöver detta vill vi att du har en universitets- eller högskoleutbildning inom relevant område. Vi vill också att du har erfarenhet från någon ledande position inom underhållsverksamhet, gärna med fokus på el- och automationsområdet. För att lyckas i den här rollen tror vi också att du är intresserad av digitalisering och hur ny teknik kan utveckla verksamheten och människorna i den.

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

I den här rollen får du chansen att leda och driva förändring mot vår resa att kunna möta framtidens behov – både när det gäller organisation och teknik.

På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)