Inaktiv platsannons

Health and Safety-specialister i Obbola

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Health and Safety-specialister

SCA Obbola är just nu inne i en spännande fas med stora satsningar inför framtiden. Just nu söker vi två engagerade och initiativtagande Health and Safety-specialister. Vill du vara med och bygga framtidens fabrik? Vill du skapa en tryggare och säkrare arbetsmiljö? Då kanske detta är din nya utmaning?

Din nästa utmaning

Du kommer att arbeta med att utveckla SCA Obbolas säkerhetskultur samt medarbetarnas hälsa och arbetsmiljö. I rollen som HS-specialist säkerställer du att rådande lagkrav och säkerhetsföreskrifter följs på bästa sätt.


I och med expansionen av fabriken kommer du att ingå i ett team med åtta personer som är specialiserade inom skydd- och säkerhetsfrågor. Du kommer att arbeta som stöd i arbetsmiljöfrågor och besvara frågor, bevaka och rapportera fel/brister. Du genomför skyddsronder, safety walks, kontrollera byggarbetsmiljösamordnare, delta på bygg- och montagemöten och delta i riskbedömningar m.m.


Du kommer även att delta i arbete med att ta fram informations- och utbildningsmaterial i arbetsmiljöfrågor samt hålla information och utbildningar.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har kunskap om lagar och regler samt en utbildning inom arbetsmiljöområdet, alternativt praktisk arbetslivserfarenhet inom arbetsmiljöområdet. Det är meriterande om du har erfarenhet från industri- eller byggsektorn t.ex. som BAS-U eller skyddsombud.


Du tycker om att vägleda andra, har en förmågan att skapar en positiv atmosfär kring ditt arbete och du visar respekt för andra. Du tycker att det är sporrande att jobba med attityd och beteendeförändringar gällande skydd och säkerhet. Du gillar att arbeta systematiskt och dokumentera ditt arbete.


Du är på ett engagerat sätt med och driver på arbetsuppgifter och uppdrag på en högklassig nivå. Du tar initiativ och ansvar för de processer som gäller för den specifika arbetsplatsen och du verkar för ett gott samarbete inom SCA.


Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Vi investerar 7,5 miljarder i Västerbottens framtid - bli en del av den!

Vi erbjuder dig en varierande tjänst där du blandar kontorsarbete med att vistas ute i produktionsmiljö. Du blir en viktig kugge i säkerhetsarbetet på SCA Obbola. Här har du möjligheten att vara med när vi på SCA Obbola tillsammans skapar framtidens fabrik med fokus på arbetsmiljö, hälsa och säkerhet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Obbola
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Obbola | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)