Inaktiv platsannons

Kundrådgivare Privat i Nässjö

Om tjänsten

Om jobbet

Småländska Höglandet består av sex kontor, Nässjö, Vetlanda Sävsjö, Eksjö och Tranås. Vi söker nu en Kundrådgivare Privat till vårt team som består av 35 medarbetare på privatsidan fördelat på våra sex kontor. Tillsammans med företagsgänget är vi 50 personer på Höglandskontoren.

Hos oss kommer du självständigt att jobba med kundens hela affär både i bokade rådgivningsmöten och i servicekontoret – allt från bank-ID, spara, pension, försäkringar till krediter och investeringsrådgivning.

Tjänsten är visstid och avser ett vikariat under ca 1,5 år.

En temporär anställning/vikariat inom Swedbank är en perfekt möjlighet för dig som vill bredda din kompetens eller prova på en ny typ av roll eller ett annat verksamhetsområde internt. Det innebär inga förändringar i din anställningsform då du tar tjänstledigt från din tillsvidare anställning i banken och återgår till den efter vikariatets slut om man inte kommer överens om annat.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

För att lyckas behöver du ha ett brinnande intresse för ekonomi och service samt en egen vilja och ett eget driv att göra affärer.

Du behöver även ha Swedsec rådgivarlicens samt Bolånelicens.

Du kanske tidigare har jobbat som
  • kundrådgivare
  • kundstöd
Möjliga nästa karriärsteg
  • Premiumrådgivare
  • Företagsrådgivare
Varför jobba med oss?

Vi är ett härligt gäng som gillar nöjda kunder och mycket affärer och för oss är det viktigt att alla medarbetare trivs och får möjlighet att utvecklas både i befintlig roll och i nya roller inom banken.

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nässjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nässjö | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)