Inaktiv platsannons

Verktygskonstruktör Tool&Die i Olofström

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Allt vi gör börjar med människor. 
Vårt mänskliga fokus är det som gör oss annorlunda från alla andra bilföretag, och det är det centrala i allt vi skapar. Om du vill vara med oss i vårt uppdrag att förenkla människors liv, erbjuder vi dig en chans att växa tillsammans med andra talangfulla människor som vill göra skillnad. 

 

Vårt erbjudande till dig.
Hos oss på Tool&Die - Die Design & Manufacturing Preparation kommer du att ansvara för konstruktion av pressverktyg för pressning av karossartiklar, framförallt till ytterskalet på våra bilar. Som konstruktör samverkar du med Processberedning, Produktionsteknik, samt med tillverkande avdelningar inom Tool&Die. I ditt arbete ingår att konstruera pressverktyg som är optimerade för att uppnå bästa funktion och kvalitet, både vad gäller produktion av pressartiklar och tillverkningen av själva verktyget.

 

Vi söker nu en verktygskonstruktör som vill bli en del av vårat team här i Olofström!


Vad du kommer att göra.
I rollen som verktygskonstruktör kommer du att arbeta med nykonstruktion, samt konstruktionsändringar, av våra olika verktygstyper.


Du kommer även att kvalitetssäkra och göra uppföljningar av egen konstruktion samt vara support vid verktygsmontering och maskinbearbetning. Du kommer också att få arbeta med förbättringar inom området 


På sikt kan arbetet även innefatta:

 

  • Utveckling av konstruktionsmetodik och startmodeller
  • Medverkan i standard-, och verksamhetsutveckling. 
  • Kvalitetssäkring och uppföljning av köpt konstruktion


Ditt främsta verktyg kommer att vara Catia V5. 


Passar du rollen?

För att trivas i denna roll tror vi att du har med dig en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet från arbete med verktygs-konstruktion, pressning eller verktygsbyggnation. Du får gärna ha goda kunskaper i Catia V5 och bör vara flytande i engelska både avseende tal och skrift.


Som person tycker du att av ständig utveckling och förbättring är viktigt, både för dig själv och för verksamheten. Du är en kreativ problemlösare som bidrar med innovativa lösningar. Du möter deadlines, är ansvarstagande och sist men inte minst tycker du att det är viktigt att ha kul på jobbet tillsammans med dina kollegor!


Vill du veta mer eller ansöka?
Välkommen med din ansökan senast den 1a mars! Har du fler frågor angående tjänsten så kontakta rekryterande chef Per Gustavsson på per.gustavsson@volvocars.com. För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Dalila Kendic på dalila.kendic@volvocars.com

 

Ansökan sker via vår hemsida och notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 

 

Vilka är vi? 

Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att ge människor frihet att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som förbättrar deras påverkan på världen och med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna skyddar vi dem, deras nära och kära samt människorna omkring dem. 

 

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av vår arbetsmiljö som genomsyras av samarbete, mångfald och inkluderande. Människorna på Volvo Cars är engagerade och vill göra skillnad i vår värld. Idag är vi ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att framhäva det bästa i varandra och att använda människans verkliga kraft. På Volvo Cars utformas din karriär runt dina talanger och ambitioner, så att du kan nå din fulla potential.  Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering. 

 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Olofström
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Olofström | IT | Heltidsjobb (erfaren)