Inaktiv platsannons

Chaufför Dagab Helsingborg

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Nu söker vi chaufförer med CE-behörighet till vårt distributionslager i Helsingborg. Till Axfoods helägda butiker levererar Dagab cirka 60 procent av volymen, huvudsakligen specerier, kolonial, kött och chark samt delar av mejerisortimentet. Som chaufför på Dagab ser du till att butikerna får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Kan du inte arbeta heltid finns det möjlighet att arbeta deltid, extra eller enbart helger. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid är antingen förlagd till dagtid eller kvällstid. Vi tillämpar drogtest och personlighetstest i samband med rekryteringen.
 

Det här förväntar vi oss
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt. Du behöver också ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkort klass CE samt digitalt förarkort, truckkort och yrkeskompetensbevis (YKB). Det är meriterande med erfarenhet av kylaggregat.

 

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.

Erfarenhet och kunskaper

Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande:

  • hantera problem och utmaningar på arbetsplatsen
  • hantera arbetsuppgifter med snäva deadlines
  • arbeta med kund- eller leverantörskontakter
  • samarbeta med människor med olika perspektiv, bakgrund, språk etc.


Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Restaurang | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis