Inaktiv platsannons

Medarbetare Bageri Stora Coop Norra Backa i Borlänge Borlänge

Om tjänsten

Är du en glad och positiv person som brinner för mötet med kunden, då kan du vara den vi söker.

Vi söker nu personal till vårt bageri. Vi vill att du som söker har en bra initiativförmåga och en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar branschens bästa kundbemötande.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

En merit är om du har erfarenhet av jobb inom bageri, konditori eller har relevant utbildning inom området.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 tim/vecka. Tillträde omgående eller enligt ök. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge Borlänge
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis