Inaktiv platsannons

Uppdragsledare Quick Team Customized Truck i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Är du personen som tycker att tillvaron är härlig när det snabbt händer nya saker? Är du tydlig i din kommunikation och inte rädd för att ta snabba beslut kan det här vara rollen för dig! 

Customized truck är avdelningen inom R&D som har till uppgift att skräddarsy lastbilen utefter kundens önskemål. Nu söker vi förstärkning till gruppen Product Follow up. Vårt ansvar är att vårda befintlig produkt, att ta hand om fältkvalitetsärenden och konstruktionsrelaterade avvikelser.

Vi är ett litet team med stort hjärta och brinner för vår produkt och vår utveckling. Vi söker en ny uppdragsledare som kan fånga och hantera våra frågor och avvikelser från produktion och eftermarknad. Till vardags har du en mycket varierande roll. Du hanterar fältkvalitetsärendenärenden i quick-flödet med 24h-puls och är också ansvarig för att lämna över dessa till medium/heavy då mer komplexa utredningar behövs. Du är en självskriven deltagare på det dagliga Customer On Line-mötet, samtidigt som du är vår förste-person när det gäller att hantera leveransstopp och sena ändringar i produktion. I rollen ingår även att distribuera dagens produktionsavvikelser till rätt person inom avdelningen och att vara länken mellan R&D och de olika produktionsenheterna i konstruktionsrelaterade frågor. 

I den här rollen är du tusenkonstnären som inte ser problem utan spännande utmaningar och lösningar. Samtidigt som många olika tvärfunktionella avvikelser ska dirigeras så behöver du snabbt kunna sätta dig in i nya tekniska problem för att kunna avgöra hur de bäst ska hanteras. Viktiga nyckelfaktorer för att  lyckas är att du är en trygg och ansvarsfull person som är bra på att tydligt kommunicera ditt budskap. Du behöver också vara en skicklig ingenjör där helbilskunskap är en stor fördel. Det är en ännu större fördel om du förstår produktions- och fältkvalitetsprocessen.  

Du kommer att växa och bli en del av det nav av go-to-personer som utgör avdelningens fältkvalitetsteam. Din förmåga att anpassa processen och att styra avvikelser mot snabba lösningar kommer att utmanas och utvecklas. Du kommer också få möjligheten att jobba med hela, fantastiskt snabbfotade och innovativa Customized truck-organisationen där vi älskar snabba förbättringar. 

Ytterligare information

Kontakta gärna Åsa Stenberg, 08-553 72070  

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis