Inaktiv platsannons

Förrådsmedarbetare - Ringhals i Väröbacka

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Till vår verksamhet på Ringhals i Väröbacka söker vi medarbetare till förrådet. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i ett utpräglat serviceyrke med direkta kund - och leverantörskontakter.

Som medarbetare inom förrådet är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 

· Utlämning av material över disk mot reserveringar

· Hjälpa kunder att hitta ”rätt” material

· Orderplock av reserverat material

· Lagerläggning av nya material

· Inventering

· Godsutkörning

· Truckkörning

· Övriga arbetsuppgifter inom förrådet

Som medarbetare inom förrådet säkerställer du att verksamheten inom serviceområdet styrs i nära samarbete med kunden, övrig personal samt servicechef och teamledare. Du hanterar kundernas synpunkter och önskemål samt arbetar aktivt med merförsäljning och kvalitetsuppföljning. 

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är fokuserad, stresstålig, ansvarstagande och gärna tar egna initiativ. Du är utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du kan prioritera och trivs med att ha många bollar i luften. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det är viktigt att du är lyhörd inför kundens och verksamhetens behov.  Meriterade är truckkort och tidigare erfarenhet inom förråd och logistik. 

Enligt säkerhetsskyddslagen kan du behöva säkerhetsprövas och därmed lämna samtycke för utdrag ur Belastningsregistret för att beviljas tillträde till Ringhals kärnkraftverk då detta är klassificerat som ett skyddsobjekt.

Vid eventuell anställning kommer du som kandidat att genomföra drogprov samt läkarundersökning där godkänt resultat krävs för tillträde till arbetsplatsen.

Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.
Arbetstid är dagtid.


Sista ansökningsdag 2020-03-25.
Har du frågor om tjänsten?
kontakta Markus Josefsson, markus.josefsson@se.issworld.com

Publicerad den

25-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Väröbacka
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis