Inaktiv platsannons

O'Learys söker Städledare i Linköping

O’Learys söker en städledare som har passion för mat, dryck, sport och m... O’Learys Linköping är ett nytt nöjescentrum som ligger vid Stora torget vi är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är...

Om tjänsten

O’Learys söker en städledare som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys Linköping är ett nytt nöjescentrum som ligger vid Stora torget vi är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för lokalvård och se till att våra lokaler håller hög nivå enligt checklistor och är arbetsledare för ca 6 personer där du ansvarar för utbildning och se till rutiner följs.

Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet.

Vi söker dig som
Du har gymnasieutbildning, talar och skriver bra svenska och har goda kunskaper i engelska. Och har arbetat minst två år med städning av kommersiella lokaler och kan ansvara för din avdelning med personal och inköpsansvar.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person.

Välkommen med din ansökan!

START: 15 april

OMFATTNING: 50-75% 

ARBETSTIDER: Tidig morgon vardag/helg.

PLATS: O´Learys Linköping

VI ERBJUDER DIG: Ett härligt gäng och nybyggda lokaler.

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis