Inaktiv platsannons

Hängiven fordonstekniker till utbildningssatsning inom diagnosteknik! i Västerås +2 till

Om tjänsten

  • Urval sker löpande
  • Västerås +2 till
Kvalifikationer

För att lyckas ser vi att du som söker tjänsten ska brinna för lärande och utveckling. Att se andra utvecklas får dig själv att växa och du tycker det är roligt med satsningar på att framtidssäkra kompetensen i verkstaden.

Vi tror att du som söker tjänsten är:

  • Genuint intresserad av bilar och framtidens verkstadsdrift.
  • Strukturerad, ansvarsfull och ser utmaningar som ett steg i karriären.
  • Stolt i yrkesutövande och värdesätter kvalité.
  • Socialt utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga.
  • En person med känsla för god service.
  • Intresserad av digitala lösningar och har god datorvana.
  • Intresserad av utbildning och av att dela med dig av dina tekniska kunskaper.
  • Pedagogisk och tålmodig och har en förmåga att förklara sådant som verkar svårt på ett enkelt sätt.

Du som söker ska ha ett stort intresse för ny teknik inom bilbranschen och vi tror att du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från verkstad eller liknande utbildningsarbete. Du är lösningsfokuserad och ger inte upp i första taget, utan tar reda på lösningen när ingen annan levererar facit.

Vi tror att du har en grundläggande Fordonsutbildning och därefter flera påbyggnadsutbildningar i moderna fordonssystem. Du har en god förståelse i engelska språket och minst B-körkort. Vidare är det meriterande med en djup kunskap inom motorstyrning och el- och hybridbil samt med erfarenhet av felsökning.

Vi erbjuder ett utmanande jobb i ett dynamiskt bolag med möjlighet att själv påverka och sätta prägeln på den YH-utbildning en stor del av din tjänst kommer att vara knuten till. Med din bakgrund och erfarenhet tror vi också att du kommer att vara viktig i utvecklingen av ProMeisters kompetenssatsning i allmänhet och i satsning på Yrkeshögskola i synnerhet.

Du har stort driv och inte blivit bekväm i din yrkesroll utan vill lära mer och utvecklas inom bilbranschen. Är du rätt person för uppdraget, men saknar någon av de mer formella kunskapskraven - hör av dig till oss! Vi har en egen intern Academy fylld med kunskap som rätt person kan ta del av.

Låter detta intressant så sök redan idag eller kontakta oss! Urval och intervjuer sker löpande och positionen tillsätts så snart rätt person är på plats.

Välkommen!

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter:

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås +2 till
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)