Inaktiv platsannons

HR-assistent (sommarjobb) i Sweden

Exxentric tillverkar innovativ träningsutrustning som säljs globalt med försäljning i mer än 65 länder. Vårt fokus är styrka och att hjälpa alla att uppnå den styrkan de behöver. Vi expanderar snabbt och har växt med ca 60% per år senaste 5 åren. Nu söker vi en kommunikativ och vaken HR-assistent för att stärka vårt team under sommaren 2020.

Om tjänsten

Vi söker dig som

Vi söker en person som är kommunikativ, strukturerad och självgående. Är du dessutom lyhörd, initiativrik och gillar att jobba i en internationell miljö så är du rätt person för det här jobbet. 

Om tjänsten

Som HR-assistent kommer du bistå med administrativt stöd till ekonomichef och VD. Tjänsten kommer innebära mycket självständigt arbete med att t.ex. upprätta eller uppdatera policy- och styrdokument samt att administrera register.


Tjänsten är tidsbegränsad till sommaren 2020 och placerad i Bromma, Stockholm.


Arbetsuppgifter 

  • upprätta eller uppdatera policydokument

  • assistera ekonomichef och VD i löpande HR-arbete

  • uppdatera register och andra administrativa uppgifter

     

Om företaget

Exxentric är en startup som gör människor starkare genom att utveckla innovativa produkter och tjänster för styrketräning. Vår vision är att alla människor ska kunna uppnå den styrka de önskar. Företaget har idag 28 medarbetare i Sverige och USA, fördelat på nio olika nationaliteter. Försäljningen har ökat med drygt 60 % per år under de senaste fem åren och tillväxten förväntas fortsätta i hög takt. Våra produkter säljs till många sorters kunder världen över; elitcoacher och idrottare i t ex Premier League och NHL använder våra produkter, liksom skådespelare i Hollywood och dansare på Kungliga Operan i Stockholm. Våra leverantörer är i huvudsak svenska men inköp görs även från andra delar av världen. 

På Exxentric är det högt i tak och allas åsikter och förslag är viktiga. De ledord vi utför vårt dagliga arbete enligt är envishet, hjälpsamhet och engagemang.


Utbildning 

Gymnasial utbildning och ett par års relevant arbetslivserfarenhet för rollen,

eller

påbörjad yrkeshögskole-/universitetsutbildning inom HR.


Språkkrav

  • Svenska (mycket goda kunskaper i både skrift och tal)

  • Engelska (mycket goda kunskaper i både skrift och tal)

Lön

Timlön motsvarande 25 000 kr per månad.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier