Inaktiv platsannons

Produktionschef till Åhléns lager i Haninge

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet är ett dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 31 mars 2020
  • Haninge
Arbetsuppgifter

Åhléns lager i Jordbro är en kundfokuserad organisation med högt arbetstempo, ett smidigt samarbete och stor flexibilitet. Vi distribuerar varor till Åhléns alla varuhus och e- handelskunder.

Åhléns är ett dynamiskt företag med hög förändringstakt och engagerade medarbetare som just nu är inne i en spännande förändringsresa till fullskalig OMNI-kanalsaktör.


Denna transformation ställer höga krav på logistiken i form av snabbhet, precision, flexibilitet och kostnadseffektivitet för såväl e-handelsleveranser som distribution till våra 57 varuhus.

Vi söker därför dig som vill vara med på vår resa där du får stora möjligheter att utveckla Åhléns lagerdistribution och e-handelsleveranser för framtida kundbehov!

Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Vi erbjuder dig

I rollen kommer du vara ansvarig för Retail på Åhléns centrallager i Jordbro. Vi distribuerar varor till Åhléns alla varuhus och e-handelskunder i hela landet. Åhléns lager i Jordbro är en kundfokuserad organisation med högt arbetstempo, ett smidigt samarbete och stor flexibilitet.

Ditt uppdrag blir att:

  • Leda och utveckla Åhléns Retail lager
  • Aktivt bidra till att sätta strategier för Åhléns lager som helhet samt implementera dem
  • Leda och utveckla arbetet med Åhléns leveranser för snabbare och effektivare leveranser med högre kvalitet

  • Mäta, driva och följa upp för att uppnå uppställda mål inom kvalitet, produktivitet, kostnadseffektivitet och leveransprecision

Du ingår i ledningsgruppen för logistik och i din organisation ingår bland annat fyra driftledare, sju teamledare, adminpersonal, lagersupport, superuser samt i dagsläget ca 110 medarbetare som arbetar med hela flödet från inleverans, sortering, plock, larm&galg till utleverering till våra varuhus i hela Sverige. Under hela året, men speciellt inför och under julen, jobbar du intensivt med bemanningsföretag. Du rapporterar till platschef men jobbar även ihop med ansvariga på huvudkontor.

Kvalifikationer

Är du vår nya Produktionschef på vårt lager!

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre.

Till oss tar du med dig:

  • Flera års erfarenhet av lager och logistik inom handel
  • Vana att driva och utveckla verksamheter samt att leda processer och projekt
  • Tidigare chefserfarenhet och vana av att leda chefer
  • God kunskap och praktisk erfarenhet av arbetsmiljö och förhandlingar

Vi tror att du är en kommunikativ person med förmåga att inspirera och engagera dina medarbetare. Din ”can do” mentalitet och positivism sprider du till dina medarbetare. Vi tror också att du är en god lyssnare som får dina grupper att utvecklas tillsammans med dig. Du är tydlig och trygg i ditt ledarskap och med en stark egen drivkraft visar du vägen i vår förändringsresa. I ditt arbete är du nyfiken och vågar utmana befintliga arbetssätt för att nå resultat.

Då Åhléns AB och hela logistikflödet är i en förändringsfas finns stora möjligheter till utveckling inom företaget. Vi ser gärna att du på sikt har en potential och ambitioner att utvecklas och ta ny roll inom företaget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på sex månader. Tjänsten är på heltid och vi ser gärna att du kan börja hos oss under våren. Du är placerad på Åhléns lager i Jordbro.

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Haninge
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej