Inaktiv platsannons

Är du vår nästa Insatsledare? i Gävle

Om tjänsten

Inom Billerudkorsnäs koncernen bedrivs en egen räddningstjänst för verksamheten i Gävle. Vi är en av de större industriräddningstjänsterna i Sverige och söker nu förstärkning. Vi söker dig som vill ta ett kliv framåt i din egna utveckling som insatsledare i vårt team. Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande dagtidsjobb. Där du i en bred roll får vara med och påverka vårt säkerhetsarbete i Gävle.

Om tjänsten
Säkerhetsarbetet inom koncernen är högt prioriterat. Vår dagliga insatsstyrka består av en insatsledare och fem brandmän med en anspänningstid under dagtid på 90 sekunder, kvällar och helger på 5 minuter. Hos oss får du en bred och varierande arbetsroll där du leder och fördelar arbetet i ett av våra områden inom vår skadeförebyggande eller skadeavhjälpande verksamhet.

Du kommer som en av våra fyra insatsledare att leda vår personal i arbete, vid akuta räddningsinsatser samt vid insatser av typen teknisk service. Exempel på andra områden som alla våra insatsledare arbetar med är avställningar av brandutrustning, rådgivning vid heta arbeten, gasfrihetsförklaring samt leda interna övningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. I rollen som insatsledare ingår både dagtids- (40h/vecka) och beredskapstjänstgöring med krav om boende i närhet till arbetsplatsen då anspänningstid vid beredskap är fem minuter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som lägst har utbildningen Räddningsledning A eller motsvarande. Högre räddningstjänstutbildningar tillsammans med tillsyn A och erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Du ska ha lägst B-körkort.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. För att lyckas i rollen krävs förmåga att leda andra och du behöver trivas med att arbeta i grupp. Vi söker dig med förmågan att leda andra ur ett helhetsperspektiv på verksamheten. Du som söker är en god kommunikatör som är lyhörd och skapar förtroende i dina kontakter med våra interna och externa kontaktytor.  Som person har du ett starkt eget driv med en vilja att lära och ständigt utvecklas.

Vill du växa med oss?
Vi har en förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. Billerudkorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej