Inaktiv platsannons

Technical Service Manager i Skärblacka

Om tjänsten

Tänk om du kunde jobba med framtidens hållbara produkter?

Vi söker nu efter en Technical Service Manager som vill arbeta med att skapa goda och långa kundrelationer. Med din tekniska kompetens kommer du att hjälpa kunder inom förpackningsindustrin att använda rätt BillerudKorsnäs-produkt på rätt sätt. Vårt papper används för att förpacka en mängd olika produkter, såsom medicinska produkter, hygienartiklar och livsmedel.  Detta är rollen för dig som trivs i en konsultativ roll med stora kontaktytor och samarbete både på lokal och internationell nivå. Tjänsten är placerad i Skärblacka utanför Norrköping, Östergötland.

Om tjänsten
I rollen som Technical Service Manager kommer du att ge tekniskt stöd och rådgivning både internt inom BillerudKorsnäs och till våra kunder. Du kommer att tekniskt ansvara mot kunder avseende produktfrågor, problemlösning och reklamationshantering samt hjälpa kunder att använda våra produkter på ett optimalt sätt.

I arbetet ingår att utveckla våra tekniska kundkontakter och vårt applikationskunnande. Du kommer att vara länken mellan marknad, produktion och utveckling och där vara en viktig part för att vidareutveckla våra produkter och vårt serviceerbjudande. En viktig uppgift är också att ge återkoppling från marknaden till produktionsorganisationen.

Kvalifikationer

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej