Inaktiv platsannons

Regionalt ansvarig lokaler i Eskilstuna

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Regionalt ansvarig lokaler. Vi vill ha din ansökan senast den 23 mars.

Vill du vara med och bidra till att våra arbetsplatser fungerar optimalt för alla våra medarbetare? Just nu söker vi två personer som är redo att anta en spännande roll som Regionalt ansvarig lokaler och arbetsplatsservice till våra regioner: Stockholm/Öst och Syd. I rollen får du möjlighet att arbeta i våra splitter nya lokaler och med det moderna konceptet aktivitetsbaserade arbetsplatser.

Om jobbet

Som regionalt ansvarig så har du ansvar för kontor i din region, där du driver och samverkar kring frågor som rör lokaler, arbetsplatsservice (facility management) och arbetsmiljö. I rollen arbetar du med att:

  • Stödja chefer för berörda verksamheter i lokalrelaterade frågor
  • Driva och förankra Trafikverkets inriktning inom området
  • Skapa effektiva samarbetsformer i syfte att skapa attraktiva arbetsplatser

Som regionalt ansvarig lokaler deltar du även i den regionala partssamverkan kring den fysiska arbetsmiljön och servicen.
 

Kvalifikationer

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande befattning som har ett intresse för facility management - som vill ta nästa steg i din karriär och satsa på en roll där du kan får arbeta med verksamhetsutveckling och förändring – i en roll där du kommer att ha stor möjlighet att påverka.

I den här rollen ser vi att du har:

  • en universitetsutbildning/högskoleutbildning om minst 180 hp/120 poäng inom relevant område, alternativt annan utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • flerårig erfarenhet av att arbeta som chef/ledare
  • har erfarenhet av att arbeta med projektledning inom för rollen relevanta områden.
  • körkort B (då det förekommer resor inom din region samt nationellt)

Meriterande är om du:

  • har erfarenhet av upphandling och avtalsskrivning
  • har god förhandlingsvana
  • har dokumenterad kompetens inom kvalitets och/eller arbetsmiljöfrågor

För att lyckas i rollen drivs du av att leverera resultat som bidrar till att organisationen når sina mål och skapar nytta. Du arbetar effektivt och uthålligt för att nå mål och uppmärksammar svårigheter och lösningar. Din kommunikationsförmåga är god vilket innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Du är en god relationsbyggare som bygger nya nätverk och vårdar befintliga. Du inger förtroende och får andra att känna sig bekväma.

Övrig information

Placeringsort för tjänsten Stockholm/Öst kommer att vara Solna eller Eskilstuna.

Placeringsort för tjänsten Syd kommer att vara Kristianstad eller Malmö.

Intervjuer för båda tjänsterna kommer att vara på Trafikverkets kontor i Solna Strand 6-8 april (påskveckan).

Tester kommer vara en del av denna rekryteringsprocess.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På HR arbetar du tillsammans med verksamheten för att skapa en modern och attraktiv arbetsplats. Fokus för oss är att hitta talanger, i rätt tid, på rätt plats och som möjliggör ett närmare Sverige. Vi bidrar med stöd och styrning inom hela HR-området till både organisation och chefer. Tillsammans med verksamheten arbetar vi för att skapa en stimulerande arbetsmiljö som präglas av arbetsglädje och engagemang - och vi hoppas du vill vara en del av den.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-03-23

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej