Inaktiv platsannons

Spännande kombotjänst: modern husfru/servis till internationell företagarfamilj i södra Stockholm

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

TJÄNST/START/LÖN
En otroligt spännande tjänst som Husfru med arbetsuppgifter som innefattar värdskap, servering, dekoration, "piff", eftersyn och underhåll av söta små barn i olika åldrar, städning, tvättning m m. Heltid, tillsvidare med start omgående. Kvällar och helger ingår, natt kan förekomma. Tjänstgöring även sommar och december. Du blir direktanställd av vår uppdragsgivare, rapporterar till VD med vilken du även förhandlar lön med. 

PROFIL
Även med rätt profil, snarare än tidigare kunskap kan du bli vår pärla!  

Du behöver ha hög integritet i kombination med värme, egen detaljstyrning, förståelse, mental skärpa och ödmjukhet. Du behöver vara en person som älskar flexibilitet och att leva i flödet med ditt arbete. Sommar och vinter är högsäsong och då jobbar du extra mycket. Du ska helst ha jobbat i liknande positioner, gärna någon internationell erfarenhet och ha körkort samt bil. Goda referenser från flera arbetsgivare. 

ARBETSUPPGIFTER/-MILJÖ
Dina kollegor är ett fantastiskt team och du jobbar i en miljö utöver det vanliga med internationella gäster både i privatbostaden och tillhörande fastigheter. Både när familjen är hemma eller på annat håll i världen.

Vi önskar att du tillsammans med organisationen jobbar miljövänligt, resurssmart, tryggt och på en hög nivå. Du har en personlighet som gör dig helt charmerande när du idkar värdskap gentemot gäster, familj och kollegor.

Du kommer vara en central del i familjens och anläggningens behov gällande barnpassning (både familjens och gästernas), dukning, servering, dekorering, "hempiff", hålla ordning, kvalitetssäkra och städa rum, fönster, ta hand om tvätt m m.  

Du behöver:
- inneha körkort och bil samt egen bostad
- prata svenska och flytande engelska
- ha hög integritet, goda referenser
- ha erfarenhet av liknande jobb samt gärna internationell erfarenhet
- ha en känsla för estetik, noggrannhet, inredning, detaljer
- vara proaktiv, prestigelös, trygg och inte bli starstruck
- ha en kombination av värme, förståelse och vara mentalt skärpt
- ha ett genuint intresse av att på hög nivå ge service, hålla en toppkvalitet på renlighet och respekt för de saker som finns omkring dig.
- vara noggrann, lojal, flexibel - lämnar ingenting oavslutat
- vara stresstålig och vass på att organisera
- känna att värdskap, möta gäster, servera, städa och tvätta är något du verkligen genuint älskar 

ANSÖKAN 
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.

Att ingå i Sasongspersonal.se innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Nationell
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Vikariat/Projektanställning
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Restaurang | Vikariat/Projektanställning | Gymnasium