Inaktiv platsannons

Jaga? Fiska? Kock för säsong till välkänd fjällort i Dalarna i sommar!

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Du älskar ditt jobb med allt vad det innebär, men värderar också att mellan passen kunna njuta av naturen, fiska, jaga och åka skidor tack vare bra arbetstider. Intressant? Ja sök ba! 

TJÄNST/START/LÖN/BOENDE
Kock för säsongsjobb till anläggning i Dalarna. Start omgående med chans till vidare jobb nästa säsong. Du blir direktanställd av vår uppdragsgivare, pratar lön och löser boende tillsammans med dom. 25/6 - 4/10 2020.

ARBETSUPPGIFTER/PROFIL
- Du kan och gillar ett traditionellt kök där maten är lagad från grunden
- Intresserad av de lokala råvarorna som vilt och fisk (kanske jagar du själv?)
- Arbetstiderna är 14-21, alltså ingen lunchservering
- Du är lyhörd och en teamplayer tillsammans med kökschefen
- När du får tänka fritt och kreativt i köket mår du som bäst! 
- Erfarenhet, hygien och ordning är en självklarhet 

ANLÄGGNING
Wow wow wow, om du älskar friluftsliv så bara måste du söka till den här pärlan! Tänk dig att utanför entrén ha en utsikt över norska fjäll, vackra myrar och mycket att uppleva i naturen. Gillar du fiske, vandring, skidåkning, jakt och skoteråkning så är detta himlen på jorden! Denna anläggning med anor från 40-talet vill att vistelsen hos dom ska ha fokus på att uppleva och njuta. Självklart toppas detta med god mat och dryck i en hemtrevlig miljö. Missa inte chansen att hoppa rätt in i ett vackert vykort och låt det bli din verklighet!

ANSÖKAN
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.

Att ingå i Sasongspersonal.se innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Nationell
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Vikariat/Projektanställning
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Restaurang | Vikariat/Projektanställning | Gymnasium