Inaktiv platsannons

IT-tekniker i Nyköping

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Har du ett stort intresse av it samtidigt som du gillar att ge service och bemöta människor? Just nu söker Atea i Östergötland dig som vill jobba som it-tekniker med fokus på service, support och utbyten av klientarbetsplatser. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea. 

Din roll i laget

I rollen som it-tekniker kommer du att hjälpa Ateas kunder med olika typer av it-relaterade uppdrag inom service och support. Du kommer att jobba som konsult med spännande och ansvarsfulla uppdrag med stora möjligheter att utvecklas. I arbetsuppgifterna ingår utbyten av klientarbetsplatser, installation och konfiguration av datorer, användar- och datorsupport samt administration. 

Du kommer att ingå i ett härligt team som har stor gemenskap och nära till skratt. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

•    Arbete på plats hos Ateas kunder
•    Hjälpa Ateas kunder med it-relaterade problem
•    Samordna, administrera, organisera och utföra utbyten av klientarbetsplatser
•    Installation och konfiguration av datorer och telefoner
•    Användarsupport

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som it-tekniker ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och följer etablerade processer och rutiner. Samtidigt är det mycket viktigt att arbeta i team och att sätta laget före jaget. Du ser alltid till kundens bästa och vet hur du ska skapa en kundupplevelse i landslagsklass. Din personlighet och dina värderingar spelar stor roll i rekryteringsprocessen. 

För att lyckas i tjänsten som it-tekniker bör du ha följande kompetens:
•    Minst 1 års erfarenhet inom it-support och användarsupport
•    Support av Windows operativsystem med standardapplikationer och programvaror
•    Konfiguration och administration av molnlösningar såsom Office365
•    Goda kunskaper inom it-hårdvara
•    Erfarenhet av kundhantering, koordinering och ärendehanteringssystem
•    Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift 
•    B-körkort

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Knutsson, konsultchef, via jonas.knutsson@atea.se alternativt telefonnummer 011-19 46 10. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nyköping | IT | Heltidsjobb (förstajobb)