Inaktiv platsannons

Konsultchef till Halmstad

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Brinner du för ledarskap och att utveckla andra? Just nu söker vi på Atea Halmstad dig som vill jobba som konsultchef för vår drivna konsultgrupp.  
Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget.  Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 

 

Din roll i laget 
I rollen som konsultchef leder och coachar du vår konsultgruppering. Vår styrka är våra medarbetare och en viktig del i rollen är att stötta och utveckla dina medarbetare vilket du bland annat gör med hjälp av utveckling- och utbildningsplanering.  
Du ansvarar för införsäljning av konsultuppdrag till våra kunder och kommer även ansvara för planering och uppföljning av uppdrag både hos kund och internt. 

Som Konsultchef kommer du också att arbeta i den lokala ledningsgruppen och rapportera till Platschef. Vår verksamhetsgrund baseras på våra värderingar. Hos oss kommer du att få en variationsrik vardag med många spännande utmaningar. 

 

 

Som konsultchef på Atea får jag möjlighet att växa som ledare tillsammans med härliga och kompetenta kollegor. Jag kan påverka min egen vardag och ingen dag är den andra lik. Det gör det både kul och spännande att gå till jobbet varje dag!”  
– Marie Richter, konsultchef på Atea 

 

Vad söker vi hos dig? 

Du trivs med att arbeta under frihet samtidigt som du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver vidare processer. Genom att ta initiativ och kunna fatta snabba beslut sätter du igång aktiviteter och uppnår resultat. Vi tror att du har god kännedom om it-branschen och kan applicera dina erfarenheter både ute hos kund men också när du utvecklar ditt team.

 

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.   

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

 

Kontakta oss  

Välkommen med din ansökan!  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Clas Hack , Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi kvalitéer som jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. 

Vi är svenska landslaget i informationsteknologiAtea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor.  Medarbetare som brinner för att vara med och bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar. 

 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. 

 

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Atea vill samla IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Halmstad | IT | Heltidsjobb (förstajobb)