Inaktiv platsannons

Technical Sales Manager Carton Solutions i Frövi

Om tjänsten

 Tänk om du kunde jobba med att sälja framtidens hållbara produkter och lösningar?

Vi på BillerduKorsnäs söker just nu en ny Technical Sales Manager Carton Solutions

Är du duktig på kundrelationer, har tekniska kunskaper och brinner för att utveckla nya kreativa förpackningslösningar för en hållbar framtid? Då har vi ett spännande och utmanande jobb för dig! 

Vi söker nu en service minded och kommunikativ kollega till vårt förpacknings team Carton Solutions. Carton Solutions uppgift är att i nära samarbete med vår marknadsorganisation, kunder och varumärkesägare arbeta för att optimera förpackningslösningar och dess processer. Affärssegmentet Cartonboard utvecklar och säljer högkvalitativ kartong av nyfiber till konsumentvaror, vars konsumenter efterfrågar effektiva, attraktiva och funktionella förpackningar med stort fokus på hållbarhet. Vi är en stor aktör på en spännande global marknad med stora tillväxtmöjligheter. Som Technical Sales kommer du tillsammans med dina kollegor ha en nyckelroll för att affärsområdet ska nå sina tillväxtmål. Vi erbjuder en utåtriktad och varierande tjänst i en internationell miljö med höga krav och stora utmaningar.

Om tjänsten

Som Technical Sales kommer du huvudsakligen att arbeta med tekniskt säljstöd för att utveckla och driva proaktiva förpackningsprojekt som förstärker BillerudKorsnäs varumärke på marknaden. I och med vår investering i en ny kartongmaskin kommer det vara ett stort fokus på att hitta samt utveckla nya affärer för vårt material och det finns stora möjligheter till att driva produktutveckling. Arbetet sker i mycket nära samarbete med kund och varumärkesägare och jobbet kräver en lyhördhet för kundens och marknadens behov. I rollen kommer du även att ansvara för workshops om material och förpackningsprojekt, hålla presentationer och utbildningar för kunder, att vara support till säljorganisationen vid argumentation/frågor runt material och förpackningar, bevaka trender på marknaden samt diverse administration.

Du kommer ingå i ett team om 10 personer och du rapporterar till Manager Carton Solutions. Tjänsten är placerad i Frövi alternativt Gruvön. Tjänsten kommer innebära en del resor med varierande frekvens, framförallt inom Europa.

Tjänsten är ett vikariat på ett år med chans till förlängning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har jobbat några år samt har en akademisk utbildning med ingenjörsinriktning eller motsvarande kompetens inom hållbarhet, skog eller innovation. Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet från förpackningsbranschen med god materialkännedom om papper/kartong. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper

Arbetet som Technical Sales hos oss förutsätter att du besitter en hög servicekänsla, är utvecklingsorienterad samt har en god förmåga att lösa problem. Du är en positiv och kreativ person som gillar det personliga mötet mellan människor och som har lätt för att bygga relationer och förtroende. Vi räknar med att du har ett har ett professionellt förhållningssätt, vill ta initiativ och arbetar strukturerat. För att trivas i tjänsten tror vi att du är affärsmässig med tydligt kundfokus och ett starkt eget driv att kontinuerligt förbättra.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej