Inaktiv platsannons

Kalkylingenjör Hus – Malmö

Om tjänsten



Vi söker kalkylingenjör som vill ha ett varierande arbete med många kontaktytor!

 

Vår kalkylgrupp inom Hus Syd består idag av 11 medarbetare och vi behöver bli fler. Därför söker vi dig som vill påbörja din resa inom Skanska med att bidra till ett av våra större projekt, Nya vårdbyggnaden i Malmö. Projektet kommer ge dig möjligheten att jobba på en spännande arbetsplats tillsammans med engagerade kollegor.

Vill du arbeta med hela anbudsprocessen?

Ditt primära fokus kommer att vara att upprätta anbudskalkyler i digitala verktyg, du arbetar i alla skeden samtidigt. Allt från kalkyl och förfrågan till prognos och budget. Du är även ett oumbärligt stöd till pågående produktion när det gäller olika kalkylfrågor. På sikt kan det även tillkomma att du även parallellt stöttar andra projekt med budget och prognos.


Som kalkylingenjör på Skanska har du ett självständigt arbete med eget ansvar, samtidigt som du har ett nära samarbete med projektet. Det är därför viktigt att du trivs med att ha en tät dialog med det övriga projektteamet, leverantörer, underentreprenörer och kund. Vi jobbar i team för att tillsammans vinna och genomföra lyckade projekt.


Har du tidigare erfarenhet inom kalkylering och ett driv att utvecklas?


Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning eller motsvarande. Du har även några års erfarenhet från att arbetat som kalkylingenjör, projektingenjör eller någon annan roll där du fått erfarenhet från byggprocessen.

 

Som person är du noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att säkerställa att projektet når sina uppsatta mål. Det är viktigt att du trivs med att jobba självständigt samtidigt som du har förmåga att samarbeta eftersom du ingår i ett team. Du har en vilja att utvecklas och visar initiativ för att lära dig mer inom ditt område.

Sista dag att visa intresse är 6 april!


Skicka in din ansökan med CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via mejl eller post.
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 6 april.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Johansson, kalkylchef; 010-449 21 63. Eller Jenny-Li Sjunnesson, rekryteringsspecialist; 010-448 33 66.

Nyfiken och vill veta mer om projektet? Titta gärna in här:

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag, möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

Additional Information
Statements

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)