Inaktiv platsannons

Passformsmodeller till Åhléns i Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet, Beauty Bargain och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 3 maj 2020
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Vi söker kontinuerligt efter passformsmodeller för att prova av Åhléns egna damvarumärken, kläder och underkläder, och vi behöver dig som är storlek 38. Du ska kunna vara tillgänglig under kontorstid, att föredra är förmiddagar och ca. 3 tim per tillfälle.

Ersättning 300kr/h.

Att vara passformsmodell innebär att prova nya plagg tillsammans med vårt team av mönsterkonstruktörer, inköpare och designers och aktivt delta för att få fram den bästa passformen till våra nya kollektioner.

Kvalifikationer

Stämmer de här måtten på dig?

· Längd mellan 166-172 cm

· Bystvidd, där måttet är som störst : 88-90cm

· Midjevidd, där måttet är som minst : 72-74cm

· Stussvidd, där måttet är som störst : 96-98cm

· BH storlek : 75B

· Under byst 75-77cm

Arbetsplatsen är Åhlénsgruppens huvudkontor, Ringvägen 100, Skanstull.

Din ansökan

Skicka din ansökan så snart som möjligt med dina kroppsmått och gärna helhetsbild. Intervjuer/avmätning sker löpande. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Julia Paulin på julia.paulin@ahlens.se eller Sofie Eriksson på sofie.eriksson@ahlens.se

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej