Inaktiv platsannons

Skönaste Golfmedarbetarna till golfsäsongen 2020!

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Är du en erfaren säsongsarbetare eller nyfiken att testa för första gången? Känner du dig som hemma på golfbanan med service som största fokus? Ja då ska du söka det här jobbet! 

JOBB
Till shoppen och/eller receptionen på en golfanläggning, söker vi dig som vill har ett kul jobb där du träffar sportiga, glada golfentusiaster. Arbetsuppgifterna varierar beroende på om receptionen är kombinerad med shopen, men att välkomna, prickar av gästerna på starttider/boka starttider och aktivt sälja är det du främst ägnar dig åt. 

PROFIL
En glad, öppen, social stjärna som känner sig hemma i miljön. Som vill ge bästa möjliga service, är proaktiv och lyhörd. Vana av försäljning/receptionsarbete är önskvärt. Plus i kanten är kunskaper i golfens bokningssystem (GIT).

ANSÖKAN 
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar snart vi kallar till intervju.

 Att ingå i Sasongspersonal.se innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Nationell
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Vikariat/Projektanställning
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Restaurang | Vikariat/Projektanställning | Gymnasium