Inaktiv platsannons

Säljare/Intagare till Barcelona i Spanien

Om tjänsten

Om vårt kontor
Vi har varit verksamma i Katalonien sedan 2013 och arbetar främst i Barcelona C, men även norra och södra kusten. Vårt kontor ligger centralt i Eixample i Barcelona Stad.

Om tjänsten
Vi söker säljare och intagare i en person som arbetar mot den lokala såväl som den svenska och internationella marknaden. Rollen ställer höga krav på att du trivs med att arbeta självständigt, är trygg i att ta egna beslut och att driva affärerna framåt.

Tjänsten innebär bland annat att förmedla bostäder, ta in bostäder till försäljning, med att aktivt bearbeta våra potentiella köpkunder, boka och genomföra visningar, förhandlingar och upprätta kontrakt.

Om dig
Du är ambitiös och har en tydlig drivkraft samt är en person som drivs av att sätta mål och uppnå dem. Du är aktiv och extrovert och gillar att röra dig runt om i staden och prata med alla typer av människor. Du arbetar professionellt och brinner för att hjälpa dina kunder till sitt livs största – och bästa – affär. 

Du är en person som brinner för försäljning och drivs av att skapa långsiktiga relationer. Du bör vara van att arbeta i en affärsmässig och målinriktad miljö samt ser det som en självklarhet att arbeta tillsammans med ett team för att nå bästa resultat.

Precis som vi vill du vara bäst på den lokala marknaden. Om du inte redan känner väl till området du jobbar i, ser du till att bli varm i kläderna och skaffar dig områdeskännedom så fort du kan. Dels på egen hand, men också via dina kunder och oss på kontoret. Professionalism, engagemang och förtroende är nyckelord för dig och ett sätt att bygga långsiktiga relationer.

Du talar och skriver spanska och engelska obehindrat. Det är meriterande om du pratar svenska och/eller katalanska. Om du har kontakter eller anknytning till staden är detta meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från och kunskap om branschen.  

Vi ser fram emot att höra av dig!

Övrigt
För mer information om tjänsten kontakta franchisetagare Montse Ibarz på 0034 667 49 11 07 eller montse.ibarz@fastighetsbyran.se 

 

2Secure Logotyp JPEG.jpg
Som slutkandidat i Fastighetsbyråns rekryteringsprocess kan du komma att bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt samtycke. Så vänligen se över ditt CV innan ansökan.

2Secure är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller. 2Secure utför bland annat kontroller i samband med rekrytering, företagsförvärv, leverantörssamarbeten och ledningsprövningar.

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Spanien
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier