Inaktiv platsannons

Fastighetsmäklarpraktikant till Gnesta i Södermanlands Län

Om tjänsten

Vi har det stora nöjet att kunna kalla oss för Sveriges ledande fastighetsmäklare, med drygt 250 kontor och cirka 1 900 medarbetare över hela landet och delar av Spanien och Portugal. Det gör oss störst både i omsättning och antal affärer. Och den som säljer mycket, kan också mycket. En erfarenhet som har hjälpt oss ta fram rätt tjänster och erbjudanden som hjälper såväl mäklaren som kunden i varje del av affären.

Att vår kunskap och erfarenhet uppskattas av många är tydligt; faktum är att vi förmedlar en fjärdedel av alla Sveriges bostadsaffärer. Det är ett förtroende vi är stolta över och värnar om varje dag – på varje kontor runt om i landet. För vi vill inte bara vara ledande i Sverige, vi strävar även efter att vara bäst på varje lokal ort och område. För det är där kunden bor och affären görs.

Om vårt kontor

Vi älskar verkligen Gnesta och allt staden kan erbjuda! För oss finns det inget bättre än att hjälpa gamla och nya kunder att hitta drömbostaden här; oavsett om det är en lägenhet, villa eller fritidshus.

Vi är klart marknadsledande på orten och sitter i nyrenoverade lokaler mitt i centrum. Vi som jobbar på Fastighetsbyrån i Gnesta har varit verksamma i området under lång tid och kan det på våra fem fingrar. Kunskap vi gärna delar med oss av till nya medarbetare. Vi är ett drivet och positivt team som sporrar varandra och vidareutvecklas tillsammans, både genom utbildningar och coachning på jobbet. Hos oss kommer du inte bara att bemästra Gnestas bostadsmarknad, du kommer även att bli duktigare på ditt yrke.

Om dig
Du är en driven och nyfiken mäklarstudent. Du ser en möjlighet i att praktisera hos Sveriges största fastighetsmäklare och få ta del av de kontakter och möjligheter till utbildning och vidareutveckling som finns hos oss. Som person är du driven, lyhörd och engagerad – egenskaper som gör att du kommer trivas bra tillsammans med oss!

Vi ser fram emot att höra av dig!

Övrigt
För att veta mer om tjänsten kontakta Adam Klingblom på telefon 072-068 80 97 eller adam.klingblom@fastighetsbyran.se


 

2Secure Logotyp JPEG.jpg
Som slutkandidat i Fastighetsbyråns rekryteringsprocess kan du komma att bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt samtycke. Så vänligen se över ditt CV innan ansökan.

2Secure är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller. 2Secure utför bland annat kontroller i samband med rekrytering, företagsförvärv, leverantörssamarbeten och ledningsprövningar.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Södermanlands Län
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier