Inaktiv platsannons

Fazer Bageri söker tekniker till  bageriet i Umeå

Om tjänsten

Var stolt över ditt arbete. Bli vår  tekniker på Fazer Bageriet i Umeå

Som tekniker hos oss kommer du  att arbeta i en grupp bestående av fyra reparatörer där de huvudsakliga arbetsområdena är förebyggande och avhjälpande underhåll.

 Som tekniker  kommer du att  avhjälpa akuta driftstörningar,  stötta produktionspersonal vid tekniska problem, som tekniker ska du även medverka vid ombyggnationer och  utbilda  operatörer i enklare tekniska frågor

Arbetsort är bageriet i Umeå. Tjänsten är en tillsvidare tjänst med startomgående eller efter överenskommelse.  Arbetstiden är dag, kväll och ev. natt, även helgarbete förekommer. Din närmaste chef är underhållschefen på bageriet.

Varför välja Fazer? 

Det börjar med människor. Du kommer att jobba i en uppmuntrande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig att göra ditt bästa. 

Vad du bidrar med i teamet              

Som krav i denna roll ser vi att du har en teknisk utbildning på minst gymnasial nivå. du ska ha dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med teknik och underhåll. Du ska ha grundläggade elkunskap och ska ha kunskaper i svarvning och svetsning( el, mig och tig). 
Du ska även inneha  B-körkort och behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har arbetat med förebyggande underhåll inom industrin. Även meriterande om du har vana vid att arbeta med datoriserade underhållssystem. Tidigare erfarenhet från Livsmedelsindustrin är också ett plus.

För att lyckas i denna roll ska du kunna  arbeta självständigt, vara drivande och engagerad.  Då vi ofta arbetar med grupper i olika konstellationer är det viktigt att det finns en stark vilja hos dig att teamet lyckas.

 All utbildning och arbetslivserfarenhet ska vara dokumenterad.

Skapa meningsfulla stunder. Sök nu.      

Skicka in din ansökan senast den 14 april.  Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vid frågor och mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta underhållschef Marie Åslund,  (OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail).

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Restaurang | Deltidsjobb