Inaktiv platsannons

Intresseanmälan lager Örebro (ansökan görs via länken i annonsen, ej via knappen "Ansök här")

Den här rekryteringen genomförs digitalt, utan CV och personligt brev. Vi tar därför enbart emot ansökningar via denna länk: https://lidl.usehigher.com/job/62cf1dcc-99a5-4714-af48-231073f020eb/info

Om tjänsten

Din roll

Som lagermedarbetare på Lidl kan du arbeta i olika roller. Den vanligaste arbetsuppgiften är varuplock. Då plockar och packar du pallar utifrån våra butikers beställningar. Varuplock sker i alla temperaturområden, vilket innebär att du kan komma att arbeta i kyl- och/eller frystemperatur.

Vi använder truckar i vårt dagliga arbete och abetar med systemet ”Pick by voice”.

Förutom varuplock kan du också, till exempel, jobba med sortering och hantering av butiksreturer, varukontroll av utgående pallar eller med arbete på vår återvinning.

 
Din bakgrund

Vi söker dig som behärskar svenska i både tal och skrift och dessutom har lät för att arbeta med siffror och datum. Som person har du lätt för att lära dig och är flexibel. Du gillar att röra på dig och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Att du kan jobba självständigt är en självklarhet och du är mån om att avsluta påbörjat arbete. Att kunnat arbeta i lägre temperaturer/frysgrader är ett krav, eftersom det ingår i arbetsuppgifterna.

Det är meriterande om du har truckkort, minst behörighet A. Lagerarbete ställer höga krav på god fysik, vi tror därför att du är en person som uppskattar att röra på dig och som motiveras att alltid slå dina egna rekord.

Om du har arbetat inom lager- och logistik tidigare är det mycket meriterande. Även erfarenhet från butik, restaurang eller andra serviceyrken är relevant för tjänsten, särskilt om du tidigare har arbetat med hantering av livsmedel.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Därför erbjuder vi ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i sin utveckling och därför är vi extra glada att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Som anställd på Lidl omfattas du självklart av Kollektivavtalet för lagermedarbetare i partihandeln.

Då vi just nu ser ett ökat behov av personal i våra verksamheter har vi öppnat denna intresseanmälan. Du kan komma att bli kontaktad av oss relativt omgående, men det kan också dröja ett tag innan vi har möjlighet att återkoppla just din ansökan. Du får dock alltid återkoppling från oss, antingen via telefon eller via mail.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)