Inaktiv platsannons

Försäljningsassistent Örebro, sommarvikariat

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa och nyligen även i Nordamerika. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 195 butiker runt om i Sverige. Vi har tre regionkontor i landet och söker nu en semestervikarie till vårt sekretariat och administrationsavdelning i Örebro!

Om tjänsten

Din roll

Som försäljningsassistent fungerar du som en servicefunktion mot vår försäljningsorganisation och då främst mot våra butiker. Du har kontinuerlig kontakt med olika avdelningar inom Lidl och fungerar som en naturlig länk mellan bl.a. vårt huvudkontor och försäljningsavdelning. I rollen som försäljningsassistent är du på många sätt ansiktet utåt både internt och externt. I rollen ingår också att ansvara för posthantering och telefontjänst, att koordinera och boka hotell och resor samt att arbeta med att sammanställa och utvärdera material och rapporter. Arbetsuppgifterna varierar mycket, vilket ger dig möjligheter att skaffa nya kunskaper och utvecklas inom Lidl. Arbetstiderna är förlagda över kontorstider.

 
Din bakgrund

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, har en god kommunikationsförmåga och som uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi förutsätter att du är en van datoranvändare och har goda kunskaper i Officepaketet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter samt om du tidigare arbetat i butik antingen på Lidl eller annan dagligvarukedja. Som person är du naturligt serviceinriktad, strukturerad och ordningsam i ditt arbetssätt. Du har lätt för att arbeta i grupp och kan även självständigt organisera och planera dina arbetsuppgifter.

Din arbetsplats kommer att vara vid vårt lager i Pilängen i Örebro och du behöver därför ha möjlighet att ta dig dit varje dag.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Läs gärna mer om oss samt vårt lager i Örebro på vår hemsida:

Tjänsten är ett semestervikariat på heltid under perioden 1 juni till och med 14 augusti. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt regionkontor/centrallager i Pilängen i Örebro.

 

Publicerad den

27-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)