Inaktiv platsannons

Projektingenjör till Väg- och anläggning - Gävle

Om tjänsten

Projektingenjör Väg och anläggning - Gävle

Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? I så fall bör du läsa vidare!

I rollen som projektingenjör hos oss på Skanska kommer du att arbeta med kalkylarbete, arbetsmiljöfrågor och ekonomiuppföljning, och vi söker dig som vill vara med och ta verksamheten till nya höjder. Intresserad? Vänta inte med din ansökan!
På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt. Det inkluderar uppdrag för näringsliv, stat och kommun med fokus på bland annat broar, vägar, järnvägar, flygfält, vatten och avlopp, samt energi- och fjärrvärmeanläggningar.

Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Bergslagen (Örebro, Dalarna, Västmanland), Sörmland samt Uppsala/Gävleborg.

Uppsala/Gävleborg beräknas omsätta strax under 200 miljoner kr 2020 och har 40-talet medarbetare. Distriktet befinner sig i en tillväxtfas och är därmed i behov av en projektingenjör som utgår från Gävle men med hög mobilitet.

Att jobba som projektingenjör

Rollen som projektingenjör innebär att du jobbar nära projektchef och/eller produktionschef och stöttar dem i arbetet att styra projekten mot uppsatta mål avseende säkerhet, kvalitet och lönsamhet. Förutom det kommer du vara högst involverad i planering, inköp och i att driva förbättringsarbeten för att ge verksamheten rätt förutsättningar för att uppfylla de krav som ställs. Arbetet varierar mellan att vara självständig och att jobba nära vår personal ute i produktionen.

Är du den vi söker?

Du som passar och trivs i rollen som projektingenjör uppskattar en varierad vardag och räds inte förändringar. Du är engagerad och ansvarsfull och har ett positivt synsätt med ett starkt målfokus. Eftersom du har kontakt med både vår egen personal, underentreprenörer och våra kunder så är lyhördhet och god kommunikationsförmåga viktigt.

Du bör du ha relevant akademisk utbildning, samt några års erfarenhet av en liknande roll. Om du dessutom har erfarenhet av produktionsstyrning och kalkyl – och anbudsarbete från byggproduktion är det mycket meriterande men du kan också suttit med liknande arbetsuppgifter i andra branscher.

Ansök senast 19 april

Vi rekryterar löpande så sök så snart som möjligt! Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Ljungman Pettersson, distriktschef: 010-448 63 16 eller Mårten Furubom, projektchef på 010-449 14 33.


Välkommen till Skanska!

Additional Information
Statements

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)