Inaktiv platsannons

Mättekniker till Väg- och anläggning - Gävle

Om tjänsten

Mättekniker till Väg- och anläggning - Gävle

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt. Det inkluderar uppdrag för näringsliv, stat och kommun med fokus på bland annat broar, vägar, järnvägar, flygfält, vatten och avlopp, samt energi- och fjärrvärmeanläggningar.
Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Bergslagen (Örebro, Dalarna, Västmanland), Sörmland samt Uppsala/Gävleborg.

Uppsala/Gävleborg beräknas omsätta strax under 200 miljoner kr 2020 och har 40-talet medarbetare. Distriktet befinner sig i en tillväxtfas och är därmed i behov av en mättekniker som utgår från Gävle men med hög mobilitet.

Att jobba som mättekniker på Skanska

Vi söker dig som vill jobba med mätteknik på våra anläggningsprojekt. Rollen innebär att du stöttar produktionen och jobbar nära våra produktionschefer. Som mättekniker arbetar du självständigt eller med kollegor i flera projekt parallellt, vilket innebär:

- Inmätning av befintliga förhållanden
- Utsättning för utförande av arbetet, samt granskning av ritningar och övriga bygghandlingar för optimering av konstruktioner och arbetsmetoder
- Ansvara för underhåll av mät- och datautrustning
- Säkerställa att krav på arbetsmiljö och kvalitet uppfylls
- Arbeta med maskinstyrning, GPS och traditionell utsättning
- Volymberäkning och mängdreglering
-Gör sammanställningar av mängdberäkningar för underlag till ekonomiska
-Avstämningar och kommunikation med kunder i mätfrågor och deltar i mätmöten med kunden

Vi söker dig som har hunnit få lite erfarenhet

Du ska ha varit med i ett antal projekt sedan tidigare. Du har förmågan att arbeta noggrant, strukturerat och kvalitetsmedvetet. Eftersom du kommer att vara delaktig i flera projekt samtidigt är det viktigt att du noggrant planerar ditt arbete, är ansvarstagande och flexibel i din yrkesroll. Vidare har du god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt.
Placeringsort är Gävle men arbete kan förkomma i hela distriktet. B-körkort är därmed en nödvändighet.

Ansök senast 19 april

Vi rekryterar löpande så sök så snart som möjligt! Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Ljungman Pettersson, distriktschef: 010-448 63 16 eller Mårten Furubom, projektchef på 010-449 14 33.


Välkommen till Skanska!

Additional Information
Statements

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)