Inaktiv platsannons

Mark- och anläggningsarbetare -Väg och anläggning -Västerås

Om tjänsten

Vi söker nya medarbetare!

Väg och anläggning, Region Mellansverige består av fem distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Bergslagen, Östergötland, Sörmland och Uppsala/Gävleborg.

Vi söker nu nya yrkesarbetare till vår växande verksamhet i Västmanland. Vår verksamhet är huvudsakligen i Västerås med omnejd.

Du är trygg i ditt arbete och söker nya utmaningar

Vi söker mark- och anläggningsarbetare som har erfarenhet inom området. Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, schaktarbeten och rörläggning. Du är trygg i din yrkesroll, samt söker nya utmaningar och vill vidareutvecklas inom ditt yrke.
Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

Är du en person som får arbetet gjort med hög kvalitet?

Då vill vi veta mer om dig! Vi ser gärna att du har yrkesbevis, eller liknande erfarenhet, inom området, alternativt går som lärling. För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i lag och du bidrar också till en god stämning. Du ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att få saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

Du kommer vara placerad ute på våra projekt och utgår hemifrån. Dagliga resor till och från arbetsplatsen förekommer, så körkort och egen bil är ett krav. Reseersättning enligt avtal.

Ansök idag

för att bli del av Sveriges ledande byggföretag.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)